27 dec. 2020 | 13:16

Nedreptatea comisă Melaniei Trump în 4 ani la Casa Albă. Donald Trump nu a mai răbdat și a răbufnit

Știri generale
Nedreptatea comisă Melaniei Trump în 4 ani la Casa Albă. Donald Trump nu a mai răbdat și a răbufnit
Donald Trump, nemulțumitul de la Casa Albă

Deși, oficial, Donald Trump a pierdut funcția de cel mai puternic om din lume, de-abia de-acum în colo începe show-ul. Recentele dezvăluiri de la Casa Albă ni-l scot în față pe Donald Trump ca fiind foarte nemulțumit. Dacă ar fi să ne luăm după afirmațiile sale, am putea să-i dăm crezare. Sau e doar gelozie și invidie? Rămâne să concluzionați după citirea materialului.

Donald Trump, nemulțumitul de la Casa Albă

Înfrângerea suferită la alegerile prezidențiale l-au determinat pe fostul președinte, încă în funcțiune, Donald Trump să-și arate adevărata față. Nu că ar mai fi fost cazul, dar parcă acum mai mult ca de obicei, spune presa americană.

Conform unor surse, Donald Trump are o mare nemulțumire, hilară parafrazează presa de peste ocean. Se pare că Trump se plânge că Melania nu a apărut pe o singură copertă importantă a vreunei reviste în timp ce fosta prima doamnă, Michelle Obama a apărut de douăsprezece ori. Nemulțumirea a fost publicată de Președintele Trump pe Tweeter, iar reacțiile au fost fără precedent.

”În loc să petreacă Crăciunul alături de familie, Președintele Donald Trump și-a făcut timp pentru a critica revistele națiunii pentru că nu i-ar fi acordat soției sale, Melanie Trump editoriale sau pictoriale între paginile lor.”, scrie presa americană.

Conform acestuia, Michelle Obama, în vârstă de 56 de ani, a apărut pe 12 coperte în ultimii opt ani în Casa Albă, în timp ce Melania, în vârstă de 50 de ani, nu a apărut pe o singură copertă în perioada de patru ani a soțului ei la Casa Albă.

În aceeași postare, Președintele, vineri seară, a redistribuit un comentariu din publicația de dreapta Breitbart care a chemat „snobii elitisti din presa de modă”, iar Trump a adăugat că Melania este „cea mai mare Primă Doamnă din toate timpurile”.

De-a lungul celor opt ani, Michelle Obama a apărut pe copertele celebrei reviste Vogue, de cel puțin 6 ori. Iar alte reviste celebre din America au avut editoriale și pictoriale nenumărate cu fosta primă doamnă, Michelle Obama.

Atacurile la adresa fostei prime doamne, Michelle Obama

Publicațiile de dreapta din America, loiale Președintelui Donald Trump, au început o adevărată campanie de denigrare a fostei Prime Doamne, Michelle Obama. Celelalte publicații americane au văzut în acest gest, un strigăt de disperare.

În același timp îl consideră imposibilitatea lui Donald Trump de a recunoaște înfrângerea. Unii dintre apropiații acestuia, sub anonimat, spun că Donald Trump îl consideră vinovat și artizan al acestei înfrângeri pe Barack Obama, acesta din urmă făcând lobby noului președinte, Joe Biden, pe toată perioada campaniei. Concluzia presei americane find că acesta este motivul real al acestor noi acțiuni de denigrare îndreptate către Michelle Obama.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro