Umilință grea pentru pensionari. Ministrul Muncii a luat decizii promte care îi privesc. Ce se întâmplă în București și în țară

Umilință grea pentru pensionari. Ministrul Muncii a luat decizii promte care îi privesc. Ce se întâmplă în București și în țară
Umilință grea pentru pensionari. Ministrul Muncii a luat decizii promte care îi privesc

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a făcut un nou anunț important pentru pensionari. Ministrul a anunțat că va lua decizii prompte pentru ca toate ghișeele la care pensionarii stau aplecați să fie desființate. Măsura va fi efectuată întâi în București.

Ministrul Muncii vrea să desființeze ghișeele pentru pensionari: ”Mă revoltă să văd pensionarii stând cu spatele aplecat”

ministrul muncii, pensionari, ghisee
Ministrul Muncii vrea să desființeze ghișeele pentru pensionari

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru vrea să schimbe modul în care pensionarii vor fi tratați în instituțiile de stat. În acest sens își propune să ”spargă zidurile” care-i despart pe pensionari de angajații statului, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să stea aplecați la ghișeu pentru a obține informația de care au nevoie.

”A venit momentul să spargem zidurile inutile care despart cetățenii de serviciile de calitate pe care le merită. Încep cu o Casă de Pensii din București. Extindem în țară.

La Casele de Pensii la care am mers, din nou, astăzi mă revoltă să văd pensionarii stând cu spatele aplecat cerând informații printr-o ușiță sau fereastră dincolo de care angajatul Statului stă comod pe scaun. De ce să nu stea și angajatul și pensionarul pe câte un scaun? Aici vin oameni în vârstă, mulți în baston, oameni care așteaptă în picioare să le vină rândul”, a declarat ministrul Muncii.

Ministrul susține că nu își dorește ceva ieșit din comun, doar normalitate, adică ca pensionarii să poată lua loc la o masă simplă, cu toate hârtiile la vedere, unde să poată pună lejer toate întrebările pe care și le dorește.

”Faptul că există un zid cu o fereastră care se deschide când consideră reprezentantul instituției denotă că între Stat și cei pe care îi deservește există un obstacol. Pe care îl vom înlătura ca cele două părți să fie egale iar comunicarea și parcurgerea actelor dintr-un dosar să se facă în cele mai transparente și umane condiții. Nu vreau nimic ieșit din comun, vreau normalitate. Vor lua loc la o masă simplă, cu toate hârtiile la vedere, cu pensionarul așezat comod pentru a pune toate întrebările pe care le are. Obișnuite sau mai puțin obisnuite, inițiativele mele au legătură cu faptul că îmi pasă de oameni. În curând desființăm zidurile. Pensionarii și angajații Statului se respectă între ei”, a mai declarat ministrul Muncii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI