15 iul. 2024 | 13:41

Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață. Cum arăta actrița, ți se rupe sufletul

Monden
Ultimele imagini cu Shannen Doherty în viață. Cum arăta actrița, ți se rupe sufletul
A murit Shannes Doherty

Shannen Doherty, celebră pentru rolul din serialul „Beverly Hills”, a murit la vârsta de 53 de ani. S-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă, 13 iulie 2024. Vedeta de la Hollywood a dus o luptă crâncenă cu cancerul mulți ani. Din păcate, boala a răpus-o. Ce mărturisire emoționantă a făcut cu aproximativ o lună în urmă?

Shannes Doherty a murit la 53 de ani

A murit Brenda din serialul „Beverly Hills”. Anunțul trist despre Shannen Doherty a fost făcut de către purtătorul ei de cuvânt, într-un comunicat de presă transmis astăzi de Variety.

„Cu inima frântă confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut bătălia cu cancerul după mulți ani de luptă împotriva bolii”, a transmis Leslie Sloane.

A primit diagnosticul de cancer în 2015

Moartea tragică a actriței vine la aproximativ o lună după ce a mărturisit că anul trecut a fost „foarte greu” pentru ea. Shannen Doherty, care a interpretat-o ​​pe Brenda Walsh în serialul de succes „Beverly Hills”, a fost diagnosticată cu cancer de sân în anul 2015. Doi ani mai târziu, starul a dezvăluit că boala a recidivat după ce intrase în remisie.

Anul trecut, cancerul s-a răspândit la creier, așa cum reiese dintr-o postare pe rețelele sociale care a arătat că este supusă unei radioterapii.

Acum mai puțin de o lună, Shannen Doherty era optimistă că începea un tratament nou și erau modificări care permiteau mai multe abordări, dacă nu funcționa cura decisă de medici. Pentru prima dată, avea speranțe că s-ar putea bine.