14 iul. 2024 | 16:16

A murit Shannen Doherty. Actrița din Beverly Hills avea 53 de ani VIDEO

Monden
A murit Shannen Doherty. Actrița din Beverly Hills avea 53 de ani VIDEO
A murit Shannen Doherty

O altă actriță celebră s-a stins din viață în urmă cu puțin timp! Shannes Doherty, cunoscută pentru rolurile din serialul Beverly Hills și Charmed, a trecut în neființă la vârsta de 53 de ani.

Actrița Shannen Doherty a murit

Actriţa Shannen Doherty a murit în cursul zilei de sâmbătă, pe data de 13 iulie, la vârsta de 53 de ani. A dus o luptă crâncenă cu o boală foarte grea timp de ani de zile. Din păcate, cancerul a răpus-o.

Anunțul trist a fost făcut de către purtătorul ei de cuvânt, într-un comunicat de presă transmis astăzi de Variety.

„Cu inima grea confirm decesul actriței Shannen Doherty. Sâmbătă, 13 iulie, ea și-a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă împotriva bolii”, a declarat publicista lui Doherty Leslie Sloane.

Moartea tragică a vedetei a venit la aproximativ o lună după ce a mărturisit că anul trecut a fost „foarte greu” pentru ea.

Doherty, care a interpretat-o ​​pe Brenda Walsh în serialul de succes din anii 1990, a fost diagnosticată cu cancer de sân în anul 2015. Doar doi ani mai târziu, starul Charmed a dezvăluit că boala  a revenit după ce a intrat în remisie.

Anul trecut, cancerul ei s-a răspândit la creier, așa cum reiese dintr-o postare pe Instagram care a arătat că este supusă unei radioterapii.

Shannen Doherty a murit la 53 de ani

Shannen Doherty a murit la 53 de ani

Despre Shannen Doherty. Cele mai importante roluri pe care le-a jucat

Fanii o plâng pe actrița americană Shannen Doherty, care a murit la vârsta de 53 de ani de cancer. A apărut pe micile ecrane timp de patru decenii, timp în care ne-a încântat cu serialele de succes în care a jucat, precum Beverly Hills 90210 și Charmed.

Născută în Memphis, a început să interpreteze roluri încă de mică, cu apariții în seriale TV precum Voyagers, Our House și Father Murphy, înainte de a se alătura distribuției de lungă durată Little House on the Prairie ca Jenny Wilder, la vârsta de 11 ani, în 1982.

Primul ei rol important în film a venit în 1985, cu Girls Just Want to Have Fun. Trei ani mai târziu, ea a jucat-o pe Heather Duke, într-o dramă din anul 1988.

În 1990, Doherty a obținut cel mai mare rol din cariera ei – ca Brenda Walsh în filmul original Beverly Hills, 90210. Doherty a părăsit 90210 după patru sezoane, deoarece Brenda trebuia să meargă la prestigioasa școală de teatru Rada din Londra, așa cum arăta scenariul.

Parteneri
Cum arăta IUSTINA de la INSULA IUBIRII înainte de operațiile estetice!? FOTO
Redactia.ro
Oana Roman, sfâșiată de durere: „A plecat liniștit, în somn...Sufletul meu plânge”
Click.ro
I s-a VĂZUT tatuajul INTIM! Poze INCEDIARE fără haine cu ROMÂNCA lui Michele Morrone
Vocea.biz
Iustina de la Insula Iubirii, însărcinată la filmări! Imagini bombă cu ea gravidă, pe plajă!
Unica.ro
Ce trebuie să evite românii în Grecia. Cele mai scumpe rute
EVZ.ro
Lista cu cerințele pe care le are 50 Cent pentru a susține concertul din București. Cum este pregătită camera de hotel și ce preparate va servi
Spynews
România a ajuns o mare forță a Europei. Comoara la care oamenii au tot visat
Capital.ro
El are 44 de ani, iar ea are 24. Mulţi i-au criticat și nu le-au dat dat nicio șansă! Anunțul făcut acum de artist: „ A spus: Da!
Avantaje
ANUNȚUL Poștei Române pentru pensionari. CUM ARATĂ decizia de RECALCULARE
Mediaflux
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews.ro
Cea mai simplă metodă de a curăţa ardei copţi. În câteva secunde sunt gata
Realitatea.net
Ce înseamnă acest număr de pe biletul de avion. Puțini îi cunosc adevărata semnificație
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro