Ultimele imagini cu Ramon de la MasterChef în viață. A sperat până în ultima clipă

Ultimele imagini cu Ramon de la MasterChef în viață. A sperat până în ultima clipă

Vestea că Ramon Chicireanu, fostul concurent de la MasterChef, a murit, a venit ca un fulger pentru toată țara. Deși  se lupta de 2 ani cu o boală extrem de agresivă, Ramon a sperat până în ultimul moment că dorința lui de a trăi va învinge. În urma sa a rămas o soție extrem de îndurerată și 3 copii mici, orfani de tată.

Ce scria pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp

După ce a fost diagnosticat acum 2 ani cu cancer limfatic, iar în 2018 a fost operat în Germania, Ramon se simțea învingător și spera că a fost lăsat în pace să se bucure de familia sa frumoasă. Din păcate, cancerul a recidivat, de data aceasta și mai agresiv, iar fostul concurent de la MasterChef începuse un nou tratament costisitor pentru care avea nevoie de ajutor financiar.

În ultimele zile, pe rețelele de socializare s-a inițiat o campanie umanitară pentru a oferi ajutor familiei, astfel încât să se poată continua tratamentul. Din păcate pentru Ramon, trupul slăbit de boală nu a mai rezistat, iar ieri dimineață a apărut mesajul care anunța sfârșitul trist al celui care a făcut mulți români să râdă.

Ramon era căsătorit și avea trei copii. Deși era grav bolnav, acesta făcea tot posibilul să petreacă  cât de mult timp cu familia lui pentru a-și proteja copiii de nenorocirea abătută asupra familiei sale.

Pe pagina de socializare a soției sale au fost postate multe poze în care Ramon Chicireanu apare în ipostaze emoționante alături de copiii săi. De altfel, chiar Ramon postase în urmă cu 5 zile o poză în care descria cât își iubește familia și cât se bucură că se află în sânul acesteia. El a descris în dreptul unei poze cu 2 dintre copiii săi că: „Sunt un norocos”.

 

În urmă cu o săptămână, Andrei Buhlea, un prieten de-al său, apărea pe Youtube cu un mesaj emoționant scris de Ramon în urmă cu câteva ore, pe atunci: „A venit momentul să râd de viață prin viață. Dacă ea, viața, vrea să râdem, atunci să râdem. Dacă ea vrea să trăiesc, atunci să iubesc. Să iubesc cum n-am iubit, să trăiesc cum n-am trăit. Vreau în viață numai bine, pentru toți de lângă mine. Am să lupt, duc un război, vreau viața înapoi. Și-am să lupt în continuare și viața e o provocare.”, era mesajul plin de speranță pe care Ramon îl transmitea oamenilor.

Ce mesaj a transmis Chef Cătălin Scărlătescu după aflarea veștii

Vestea morții sale a întristat o țară întreagă, motiv pentru care mulți prieteni au trimis zeci de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii morții lui Ramon Chicireanu. Una dintre persoanele afectate de această veste tristă a fost chiar chef Cătălin Scărlătescu, jurat în emisiunea unde tânărul a fost concurent în urmă cu câțiva ani. Acesta a scris în dreptul unei fotografii de a lui Ramon: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace”. În urmă cu câțiva ani, chef Cătălin Scărlătescu lesina de râs împreună cu colegii săi de la MasterChef atunci când și-a făcut apariția Ramon, un concurrent cu un simț al umorului natural și desăvârșit.

Printre postările emoționante se află și cea scrisă de o persoană apropiată a acestuia care transmite cu durere în suflet regretful moții lui Ramon: ”Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI