17 mart. 2020 | 08:04

Ultimele imagini cu Ramon de la MasterChef în viață. A sperat până în ultima clipă

Știri generale
Ultimele imagini cu Ramon de la MasterChef în viață. A sperat până în ultima clipă

Vestea că Ramon Chicireanu, fostul concurent de la MasterChef, a murit, a venit ca un fulger pentru toată țara. Deși  se lupta de 2 ani cu o boală extrem de agresivă, Ramon a sperat până în ultimul moment că dorința lui de a trăi va învinge. În urma sa a rămas o soție extrem de îndurerată și 3 copii mici, orfani de tată.

Ce scria pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp

După ce a fost diagnosticat acum 2 ani cu cancer limfatic, iar în 2018 a fost operat în Germania, Ramon se simțea învingător și spera că a fost lăsat în pace să se bucure de familia sa frumoasă. Din păcate, cancerul a recidivat, de data aceasta și mai agresiv, iar fostul concurent de la MasterChef începuse un nou tratament costisitor pentru care avea nevoie de ajutor financiar.

În ultimele zile, pe rețelele de socializare s-a inițiat o campanie umanitară pentru a oferi ajutor familiei, astfel încât să se poată continua tratamentul. Din păcate pentru Ramon, trupul slăbit de boală nu a mai rezistat, iar ieri dimineață a apărut mesajul care anunța sfârșitul trist al celui care a făcut mulți români să râdă.

Ramon era căsătorit și avea trei copii. Deși era grav bolnav, acesta făcea tot posibilul să petreacă  cât de mult timp cu familia lui pentru a-și proteja copiii de nenorocirea abătută asupra familiei sale.

Pe pagina de socializare a soției sale au fost postate multe poze în care Ramon Chicireanu apare în ipostaze emoționante alături de copiii săi. De altfel, chiar Ramon postase în urmă cu 5 zile o poză în care descria cât își iubește familia și cât se bucură că se află în sânul acesteia. El a descris în dreptul unei poze cu 2 dintre copiii săi că: „Sunt un norocos”.

 

În urmă cu o săptămână, Andrei Buhlea, un prieten de-al său, apărea pe Youtube cu un mesaj emoționant scris de Ramon în urmă cu câteva ore, pe atunci: „A venit momentul să râd de viață prin viață. Dacă ea, viața, vrea să râdem, atunci să râdem. Dacă ea vrea să trăiesc, atunci să iubesc. Să iubesc cum n-am iubit, să trăiesc cum n-am trăit. Vreau în viață numai bine, pentru toți de lângă mine. Am să lupt, duc un război, vreau viața înapoi. Și-am să lupt în continuare și viața e o provocare.”, era mesajul plin de speranță pe care Ramon îl transmitea oamenilor.

Ce mesaj a transmis Chef Cătălin Scărlătescu după aflarea veștii

Vestea morții sale a întristat o țară întreagă, motiv pentru care mulți prieteni au trimis zeci de mesaje de condoleanțe după aflarea veștii morții lui Ramon Chicireanu. Una dintre persoanele afectate de această veste tristă a fost chiar chef Cătălin Scărlătescu, jurat în emisiunea unde tânărul a fost concurent în urmă cu câțiva ani. Acesta a scris în dreptul unei fotografii de a lui Ramon: ”Dumnezeu să-l odihnească în pace”. În urmă cu câțiva ani, chef Cătălin Scărlătescu lesina de râs împreună cu colegii săi de la MasterChef atunci când și-a făcut apariția Ramon, un concurrent cu un simț al umorului natural și desăvârșit.

Printre postările emoționante se află și cea scrisă de o persoană apropiată a acestuia care transmite cu durere în suflet regretful moții lui Ramon: ”Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasã lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam cã doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscãtori- ai trecut frumos prin viaţã şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”.

PlaySport
Grace a renunțat la sutien și le-a aprins imaginația fanilor! La 21 de ani e cea mai sexy sportivă
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Cum a reușit un bărbat să stea gratis timp de 5 ani într-un hotel celebru din New York
Cancan.ro
ADIO, RCS RDS! Digi dispare din luna mai. Anunţul oficial a fost făcut
GSP.ro
Cosmin Olăroiu, la capătul puterilor în Emiratele Arabe Unite: „M-am săturat!”
Stirile PROTV
Istoricul Armand Goșu: “Vladimir Putin va ataca un stat NATO. V-o dau în scris. Nu mâine, nu poimâine, dar se va întâmpla”
Romania TV
Theo Rose ŞI-A ÎNŞELAT IUBITUL! Vedeta a recunoscut tot: "Cred că se întâmplă în viața tuturor. A fost dureros!"
Capital.ro
A murit marele actor al României. Nu ne-ar ajunge 10 vieți să-ți mulțumim
EVZ.ro
Un mare jurnalist român, moarte controversată. Care a fost varianta oficială
Adevarul
Dilema masculină: cu sau fără maiou pe sub cămașă. Ce spune creatoarea de modă Adina Buzatu VIDEO
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina și cum se poate verifica dacă a fost folosită corect
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce se întâmplă când apeși tasta 6 la bancomat. Secretul pe care puțini îl știu
Redactia.ro
Gesturile făcute de ucraineanca Elina Svitolina, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
ANALIZĂ. Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă ne pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Vară în toiul lui Aprilie. Când se schimbă radical vremea
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
Lege pentru toți proprietarii de apartamente. Este obligatoriu în orice bloc din România
Capital.ro
Zece ponturi utile pentru românii care vor să economisească bani. Cele mai eficiente obiceiuri pentru a pune bani deoparte
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
AUTOSTRADA A0 Centura București capătă contur. Alți 13 kilometri se DESCHID CIRCULAȚIEI
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii a trecut printr-o transformare. Cum arată acum, după o lungă absență din mediul online
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro