Vi-l amintiți pe Ramon de la Master Chef? Diagnosticul crunt pus de medici. Apel umanitar, pe Facebook

Vi-l amintiți pe Ramon de la Master Chef? Diagnosticul crunt pus de medici. Apel umanitar, pe Facebook
Boala cu care se confruntă fostul concurent la MasterChef

E suficient un mic apel la memorie ca să vi-l amintitți pe Ramon Chicireanu, participantul la show-ul MasterChef de acum câțiva ani. Unul dintre cei mai simpatici concurenți la MasterChef, Ramon are o familie frumoasă și, de doi ani, se luptă cu înverșunare cu o boală agresivă: cancerul limfatic.

A luptat singur și părea că a învins boala

Ramon Chicireanu, tată a trei copii, a fost diagnosticat cu cancer limfatic acum doi ani. A petrecut mult timp într-un spital din Germania, unde s-a luptat cu boala, cu tenacitate. Potrivit unei postări de pe Facebook, acum un an, Ramon părea că a învins boala. Nu peste multă vreme, avea să constate că a recidivat. Prieteni, familie, copii, toți cei care-l cunosc dirct și indirect se roagă acum pentru un miracol.

„Însă Ramon Chicireanu e un adversar din ăla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunată care îl ajută şi îi este alături. El nu stă la discuţii mult cu boala asta – el luptă, zâmbeşte, găseşte puteri interioare nebănuite şi identifică soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe. Nu există cuvinte care sã poată reproduce întru totul suferinţa acestui om”, scrie o prietenă pe pagina sa de Facebook.
Cel mai simpatic concurent al unei ediții de MasterChef se cnfruntă cu probleme mari de sănătate
Cel mai simpatic concurent al unei ediții de MasterChef se cnfruntă cu probleme mari de sănătate

Ajutor financiar pentru Ramon

Ramon e un tip curajos și tenace. Lupta cu boala se dă zi de zi, în fiecare secundă. Urmează tratamente complicate, care sunt deosebit de costisitoare. Este motivul pentru care prietenii fac apel pe Facebook la solidarizarea cu Ramon. Oricine poate să ajute poate s-o facă deschizând pagina de Facebook a Roxanei Elena Chicireanu, soția lui Ramon.

Conturi deschise pentru donatii:
Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON
Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR
SWIFT UGBIROBU
Titular cont Chicireanu Roxana Elena
Cont deschis la Garanti BBVA
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI