Ultimele imagini cu Alexandru Darie în viață sunt tulburătoare! Boala îi măcinase tot corpul

Ultimele imagini cu Alexandru Darie în viață sunt tulburătoare! Boala îi măcinase tot corpul
Ultimele imagini cu Alexandru Darie în viață sunt tulburătoare!

Ultimele imagini cu regizorul Alexandru Darie în viață sunt tulburătoare. Artistul suferea de ciroză, iar boala îi măcinase tot corpul.

Ultimele imagini cu Alexandru Darie în viață sunt tulburătoare

Regizorul Alexandru Darie (60 de ani), manager al Teatrului Bulandra, a murit miercuri, 18 septembrie. Fiul regretatului actor Iurie Darie era internat de două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din București, după ce suferise o complicație la plămâni. Alexandru Darie suferea de ciroză hepatică și era pe listele de transplant. Regizorul a stat sub supravegherea medicilor, vreme în care colectivul Bulandra i-a fost alături.

Ultimele imagini cu Alexandru Darie în viață sunt tulburătoare! Boala îi măcinase tot corpul
Alexandru Darie, surprins la un spital privat. Sursa foto: click.ro

Până acum câteva zile, când s-a aflat vestea că regizorul este internat în stare gravă la spital, acesta a reușit să țină cât mai departe de public afecțiunea de care a suferit. Din ultimele imagini, realizate de fotoreporterii click.ro, surprinse în luna ianuarie,  la un spital privat, Ducu Darie, după cum era numit de prieteni, era foarte slab, tras la față și chircit de tratamente.

A fost nevoit să vândă tot pentru a încerca să trăiască

De altfel, pentru a face rost de banii care acoperă chimioterapiile și radioterapiile necesare, a fost obligat să își vândă aproape tot ce avea. Vara trecută a început cu mașina, apoi în iarnă a vândut apartamentul. Astfel, Alexandru Darie a rămas numai cu bunurile moștenite în 2006, anume un teren intravilan de 1.000 mp în comuna Tărtășești, Dâmbovița, și două case de vacanță în aceeași localitate. Bucurile enumerate erau lăsate de la tatăl său. Probabil, de ele nu a putut să se despartă.

Anca Pandrea nu merge la înmormântarea lui Ducu Darie, fiul ei vitreg

Anca Pandrea, mama vitregă a lui Alexandru Darie, a declarat, pentru mediafax.ro, că nu va merge la înmormântarea copilului ei vitreg. De altfel, actrița a povestit că nu s-a putut duce nici măcar să îl viziteze pe când era internat.

„A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunțe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital și nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (n.r. moartea lui Iuriue Darie, tatăl lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înțelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Anca Pandrea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI