Ultimele clipe al lui Ioan Crișan. Ce a făcut afaceristul înainte ca mașina să îi explodeze

Ultimele clipe al lui Ioan Crișan. Ce a făcut afaceristul înainte ca mașina să îi explodeze
Unde a mers Ioan Crișan chiar înainte să își piardă viața

Au ieșit mai multe detalii la iveală despre cazul lui Ioan Crișan, afaceristul ce și-a pierdut viața într-o explozie. Incidentul a șocat o lume întreagă, astfel că s-a aflat ce a făcut, de fapt, acesta înainte ca mașina să îi fie cuprinsă de flăcări. Bărbatul, ce a fost descris drept un om discret, s-a stins din viață în parcarea unui supermarket din Arad.

Cum și-a petrecut Ioan Crișan ultimele clipe. Ce a făcut afaceristul înainte de tragedie

Ioan Crișan a fost surprins de camerele de supraveghere chiar înainte de incidentul tragic. Acesta a fost văzut cum intra în bloc după ce a stat la o terasă din apropierea locuinței timp de 20 de minute pentru a servi un pahar cu coniac. Afaceristul vizita foarte des localul, ținând cont că era amplasat în apropierea imobilului în care locuia.

Pentru că era un client fidel și mergea mereu la terasa respectivă, angajații au ajuns să îl cunoască și au dezvăluit că nimic din comportamentul lui nu trăda vreo supărare. De asemenea, acesta era extrem de discret și nu discuta cu nimeni, stând la masa lui și comandându-și cafea sau apă plată ori de câte ori se deplasa la localul din apropierea casei sale.

Cazul este anchetat de echipe mixte din Arad și București ce sunt conduse de procurorul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, secția de urmărire penală și Criminalistică. Anchetatorii au vizitat chiar și casa afaceristului, căutând mai multe probe pentru a-și da seama de profilul victimei, chiar în prezența soției lui Ioan Crișan.

Bărbatul din Arad și-a pierdut viața după ce o bomă plasată în mașina lui a fost detonată pe data de 29 mai 2021. Acesta și-a dat ultima suflare în parcarea unui supermarket din orașul în care locuia, la scurt timp după ce petrecuse timpul cu anumiți prieteni într-o cafenea.

În ce loc a mers Ioan Crișan chiar înainte de explozie. Unde prefera afaceristul să își petreacă timpul

Trupul afaceristului a fost găsit carbonizat în mașina ce a explodat în Arad. Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, deținea unele dintre puține ferme de somn african din Europa de Est. Chiar dacă acesta era implicat în diferite afaceri, se pare că avea și multe datorii. Firma pe care o deținea apărea în mai multe dosare de executare silită, iar mai multe surse au susținut că el și-a construit firma pe bani împrumutați de la bânci și diferite persoane.

Totuși, afaceristul nu era un om ce își dorea să iasă în evidență. Cu doar două zile înainte ca el să își piardă viața într-o explozie, Ioan Crișan a mers la terasă pentru a servi un pahar cu coniac și o apă plată. Acesta era descris de apropiați ca un om discret ce nu se plângea cu nimic celor din jur. Vezi imaginile video aici.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI