Ultima oră! Olandezul, suspectat că a răpit-o și ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții, s-a sinucis

Ultima oră! Olandezul, suspectat că a răpit-o și ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții, s-a sinucis
Olandezul suspectat de uciderea fetei de 11 ani din Dâmboviaț s-a sinucis

Olandezul care era principalul suspect de uciderea fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis. Bărbatul care se presupune că a sugrumat-o pe minoră s-ar fi aruncat în fața trenului, conform surse din poliția română, citate de g4media.ro. Acesta s-ar fi aflat în Olanda.

Olandezul, suspect principal în uciderea fetei de 11 ani din Gura Șuții, s-a sinucis

Anchetatorii din România au solicitat un mandat de arestare european pe baza probelor obținute ,pentru a-l putea acuza pe principalul suspect. Fetița de 11 ani a dispărut de lângă casa ei în momentul în care se întorcea de la școală. Minora a fost găsită moartă la doar 1 kilometru depărtare de locuința sa.  Principalul suspect este un cetățean olandez, anunțau primele informații. Gestul extrem al individului confirmă faptul că a fost călăul fetei. Bărbatul ar fi ajuns în România pe data de 18 septembrie, iar trei zile mai târziu a ajuns la Gura Șuții.

Suspectul olandez a reușit, fără nicio problemă să părăsească teritoriul României. Cei care se ocupă de acest caz au reușit deja să vorbească cu omologii lor olandezi și au aflat că ar fi vorba despre un pedofil”
Ovidiu Oanță 

Olandezul suspect pentru uciderea cu brutalitate a fetei de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis
Olandezul suspect pentru uciderea cu brutalitate a fetei de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis

„Are urme de violenţă pe corp”

Oamenii legii au căutat-o cu câini de urmă din momentul în care a fost declarată dispărută, iar la acțiune s-a folosit și un elicopter. Din nefericire, aceștia au găsit-o decedată pe un câmp, după 3 zile de căutări intensive.

„Cauza morţii a fost stabilită. Moartea nu se datorează unor lovituri, ci ştrangulării. A fost ştrangulată cu pantalonii care erau pe ea. Nu avem deocamdată confirmată o agresiune sexuală. Are urme de violenţă pe corp, iar după deces a fost şi muşcată de animale sălbatice”
Surse judiciare