Imagini de la locul în care a fost găsită fetița din Dâmbovița. A dispărut din Gura Șuții și i-au reperat cadavrul în Produlești

Fetița din Dâmbovița a fost găsită moartă pe un câmp. Imagini de la fața locului

Fetița dispărută vineri în timp ce s eîntorcea de la școală a fost găsită duminică, pe un câmp din Dâmbovița. Micuța de 11 ani este decedată. Ea prezintă urme de violență pe corp, iar poliția a deschis un dosar penal. Principalul suspect este un olandez, potrivit mai multor surse.

Imagini de la locul în care a fost găsită fetița din Dâmbovița

Fetița din Dâmbovița a fost găsită duminică, moartă, pe un câmp din localitatea Produlești. Micuța era dispărută din localitatea Gura Șuții, de pe raza județului Dâmbovița.

Imagini de la fața locului unde a fost găsită fetița din Dâmbovița
Imagini de la fața locului unde a fost găsită fetița din Dâmbovița

„Referitor la fetiţa de 11 ani, din Gura Şuţii, vă comunicăm faptul că, din păcate, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produleşti. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, au declarat surse din cadrul IPJ Dâmboviţa pentru Adevărul.

Părinții fetei sunt disperați. Spun că polițiștii nu i-au ajutat cum ar fi trebuit

Mihaela Adriana Fieraru a fost văzută pe camerele de supraveghere, vineri, în jurul orei 17.00. Fetița pleca de la școală spre casă. Avea de parcurs un drum de jumătate de oră pe jos.

„Trebuia să vină acasă şi nu a mai venit. Bănuiesc că mi-a luat-o cineva. A răpit-o. Cum este lumea, cum a luat alte fete, aşa a luat-o şi pe a mea. Nu mi-a spus spus fata ceva suspect, că s-ar fi ţinut cineva suspect de ea”, spunea mama ei sâmbătă.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Wu_aG8lXn5k&fbclid=IwAR1w7QXjvqOnAgI3em-HSSzAK0K-tk1RZFB_nFXR2VLPRjm-ZOK8bODzoGY

Părinții sunt revoltați pe organele de ordine. Spun că polițiștii nu i-au ajutat cum ar fi trebuit. ”Nu au fost în stare să o caute, am căuatat noi cu lanternele!”, spun părinții fetiței care a dispărut de vineri.

In direct de la locul unde minora de 11 ani a fost găsită moarta după ce a fost violată

Publicată de Dambovitanews pe Duminică, 22 septembrie 2019

Din unele surse, se pare că bărbatul care este suspect în acest caz ar fi plecat deja din țară. În cele două zile, se pare că fata a fost căutată de peste 200 de angajați ai statului, polițiști, pompieri și jandarmi. Alte surse mai spun că minora ar fi fost ucisă la jumătate de oră după ce ar fi dispărut. Rămâne de văzut acum ce vor arăta dateșe pe parcursul anchetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI