Detalii noi în cazul fetiței ucise în Dâmbovița. Prima imagine cu cetățeanul olandez suspectat că a omorât-o

Detalii noi în cazul fetiței ucise în Dâmbovița. Prima imagine cu cetățeanul olandez suspectat că a omorât-o
Detalii noi în cazul fetiței ucise în Dâmbovița. Prima imagine cu cetățeanul olandez suspectat că a omorât-o

Noi detalii în cazul fetiței de 11 ani ucise în Dâmbovița, vineri după-amiază, în drumul de la școală spre casă.  Prima imagine cu cetățeanul olandez suspectat că a omorât-o. Ce a spus bărbatul imediat după ce a scăpat de copilă?

UPDATE: Cetățeanul olandez suspect de uciderea fetiței din Dâmbovița este urmărit penal pentru lipsire de libertate prin răpire, omor calificat și agresiune sexuală.

Detalii noi în cazul fetiței ucise în Dâmbovița

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din satul Gura Șuții, Dâmbovița, a dispărut vineri după-amiază, în drumul de la școală spre casă. Copila a fost găsită fără suflare, cu urme de violență pe corp, pe un câmp, după 44 de ore de căutări. Anchetatorii au transmis că ar fi fost ucisă după o jumătate de oră de la răpire.

Cazul devine din ce în ce mai complicat, iar principalul suspect, un olandez, nu mai este în țară. Polițiștii au analizat imaginile de pe camerele de supravegheat din zona unde a fost văzut străinul circulând. Bărbatul a trecut pe lângă primărie cu viteză mare și a virat la stânga. Cu trei minute înainte, aceeași mașină este surprinsă de alte camere când se îndreaptă spre locuința fetei, dar pe o stradă paralelă.

”Ar fi putut fi găsite probe importante, dar…”

La acea oră, fata era dispărută. Mașina a fost reținută de oamenii legii. Conform libertatea.ro, cetățeanul olandez a dus la spălătorie mașina cu care ar fi răpit-o pe fată, așa că anchetatorii nu au putut să îl rețină, dat fiind că nu au găsit probe.  Așadar, din cele mai recente informații, olandezul, pe nume Johannres Visscher, în vârstă de 46 de ani, conform dâmbovițanews.ro, se află acum în Olanda.

„Acesta a adus-o înapoi, era curată, dusese mașina la spălătorie, o curățase atât pe interior, cât și pe exterior. Ar fi putut fi găsite probe importante, inclusiv pe pneurile mașinii, adică probe din solul, din locul în care a dus fetița. Nu au fost găsite probe, el curațase totul și nu au avut cum să îl rețină”, a spus jurnalista de investigație Adriana Oprea.