Ultima oră! Doliu uriaș în teatrul românesc. Un actor a fost găsit mort în apartamentul său. Ce făcuse cu puțin timp înainte de tragedie

Ultima oră! Doliu uriaș în teatrul românesc. Un actor a fost găsit mort în apartamentul său. Ce făcuse cu puțin timp înainte de tragedie
Actor român, găsit mort în casă în Târgu Mureș

Zi neagră pentru teatrul românesc după anunțul trist făcut de autoritățile din Târgu Mureș. Potrivit ultimelor informații, actorul Sergiu Marocico, cunoscut din piesele jucate pe scena Teatrului Național a fost găsit fără suflare în apartamentul său din oraș, după ce cu o zi înainte, acesta a fost de negăsit. În urmă cu o zi, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avusese un conflict cu fosta soție, moment în care femeia a apelat la intervenția Poliției. Din acel moment, actorul a fost de negăsit.

Ce au descoperit oamenii legii

Actorul se afla în proces de divorț cu soția sa, iar acest lucru l-ar fi afectat extrem de tare. Deși avea ordin de restricție de a se apropia de femeie, acesta s-a prezentat, ieri, la locul acesteia de muncă, intrând în conflict cu actualul partener. După scenele violente, Sergiu Marocico și-a închis telefonul și a fost de negăsit.

Văzând cele întâmplate, fosta soție a actorului a apelat numărul de urgență 112, solicitând intervența forțelor de ordine. După mai multe căutări efectuate de polițiștii de la Inspectoratul județului Mureș, actorul a fost găsit inconștient ieri seară. Din păcate, medicii nu au mai avut ce să-i facă, fiind declarat decesul. Până în acest moment, toate indiciile autorităților duc către varianta sinuciderii.

Potrivit declarațiilor făcute de surse, din apartamentul actorului s-ar fi auzit gălăgie, moment în care un echipaj de Poliție și o ambulanță SMURD s-au prezentat la fața locului. Oamenii legii l-au mai căutat o dată pe Sergiu Marocico în locuința, însă acesta fusese de negăsit.

Ce spun oamenii legii despre moartea cunoscutului actor din Târgu Mureș

În urma constatării decesului, trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, acolo unde i se va efectua autopsia, urmând a fi stabilită cauza exacta a decesului. Prietenii și familia sunt în stare de șoc, neputând înțelege gestul necugetat al tânărului. Actorul avea împreună cu fosta soție doi copii, un băiat și o fată.

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot.

Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, se arată în comunicatul IPJ Mureş.