Ultima oră! Motivul șocant pentru care polițista din Brașov s-a sinucis cu arma din dotare. Ce aflase despre soțul său, de fapt

Ultima oră! Motivul șocant pentru care polițista din Brașov s-a sinucis cu arma din dotare. Ce aflase despre soțul său, de fapt
Polițiștii și criminaliștii s-au prezentat la fața locului Poză ilustrativă

Apar informații tulburătoare despre polițista care a ales să-și pună capăt zilelor, înainte de a împlini 29 de ani. Potrivit autorităților, Sabina s-a împușcat în tâmpla dreaptă cu arma din dotare, fiind găsită de către soț într-o baltă de sânge. În urma examenului medico-legal, specialiștii au confirmat sinuciderea. Pe lângă motivele invocate în biletul de adio, s-a aflat că Sabina ar fi fost impulsionată de o ceartă cu soțul său.

Tânăra ar fi avut o copilărie complicată

Moartea Sabinei a cutremurat o țară întreagă, mai ales că aceasta era extrem de tânără și aparent fericită. Aceasta se căsătorise în urmă cu trei luni, iar viața sa de cuplu părea demnă de o poveste de dragoste cu final fericit.

Din păcate, în urma morții sale s-au descoperit mai multe evenimente triste pe care tânăra le trăise în copilărie. În primul rând, aceasta crescuse într-o familie destrămată, iar ulterior, avusese parte de o relație în care a fost traumatizată, motiv pentru care, fostul prieten al Sabinei, avea interdicție să se apropie de aceasta.

Odată cu întâlnirea soțului său, Sabina credea că, în sfârșit, poate începe o viață normală.
Din păcate, lucrurile nu s-au derulat conform planului, astfel că cei doi ar fi avut o discuție aprinsă chiar înainte cu puțin timp să se sinucidă.

Potrivit unor informații neconfirmate încă de Parchet, Sabina ar fi aflat de o relație extraconjugală a soțului, cât și despre un copil dintr-o fostă relație. În urma conflictului izbucnit între cei doi, bărbatul a plecat de acasă, din dorința de a detensiona atmosfera. Din păcate, într-un moment de rătăcire, Sabina și-a anunțat soțul că va face un gest care va rezolva toate problemele.

Imediat după amenințările primite, soțul tinerei l-a apelat pe tatăl acesteia pentru a-i solicita ajutorul. Pentru că nu a răspuns la telefon, cei doi s-au mobilizat și au pornit spre apartamentul în care locuiau cei doi tineri.

Sabina a fost găsită moartă în bucătărie

La sosirea celor doi, tânăra a fost găsită împușcată în tâmpla dreaptă, iar glonțul fixat în perete. Alături de aceasta a fost găsit un billet de adio în care își explica motivele pentru care ar fi recurs la sinucidere, printre acestea, regăsindu-se nemulțumiri de natură personală și profesională.

Mama fetei a negat că biletul ar fi scris de fata ei, având în vedere că scrisul era urât și dezordonat, atipic pentru stilul meticulous al Sabinei.

În continuare, se așteaptă rezultatul probelor de sânge, care ar trebui să stabilească alcoolemia, având în vedere faptul că pe masă a fost găsită o sticlă de vin goală și una începută.