Ultima oră: ce se întâmplă cu Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești. Medicii au dat verdictul

Ultima oră: ce se întâmplă cu Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești. Medicii au dat verdictul
Care este starea de sănătate a lui Gheorghe Moroșan, criminalul de la Onești?

Care este starea de sănătate a criminalului de la Onești? Medicii au dat verdictul cu privire la trasferul lui Gheorghe Moroșan. Detalii din cazul cutremurător din județul Bacău!

Detalii din cazul de la Onești: care este starea de sănătate a lui Gheorghe Moroșan?

Medicii au dat verdictul în privința lui Gheorghe Moroșan: starea de sănătate permite transferul acestuia. Bărbatul care a ucis doi oameni la Onești, în timpul luării de ostatici, urmează să fie mutat în arest din cursul zilei de azi, astfel că acesta îi așteaptă la moment pe anchetatori să îl ducă la centrul de detenție.

  • Detalii stare de sănătate: inculpatul se simte bine, mănâncă, e cooperant și nu are dureri. Alături de el se va afla și soția sa, dar în altă celulă.

Amintim că acesta a șocat o țară întreagă când în cursul acestui an a ucis cu sânge rece doi electricieni, pe balconul apartamentului pe care îl pierduse în urma unei executări silite.

Cel din urmă a reușit să-i înspăimânte pe medicii și asistentele care au avut grijă de el la Spitalul Județean din Bacău, după ce ar fi amenințat cu moartea un cadru medical care a greșit și i-a adus apă în loc de ceai. „Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus femeii, roșu de furie, conform cancan.ro.

Anchetă în cazul dublei crime de la Onești

„Durata este una relativa, in functie si de numarul de examene, analize care se fac in cadrul acestei expertize. Depinde si cate probe vor fi trimise la analize, deci cel putin 2-3 luni”, a explicat Cristinel Ciocanta, sef Sectia Penala, Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau.

„M-ati intrebat de acele urme pe corpul uneia dintre victime, erau urme de la o munitie neletala. Pot sa va spun atat, s-au tras doua cartuse, fiecare cartus are in compozitie 15 bile de cauciuc. Din ancheta va rezulta exact pozitia de tragere, unde era agresorul, criminalul, unde era victima”, a declarat Lucian Bode, ministrul de Interne.

  • Dialogul halucinant dintre polițiști și agresor:

Polițiști: Deschide, bă, ușa, să intrăm!
Agresor: Cine ești tu, mă?
Polițiști: Sunt și eu, pe aici

Pensionarul și-a ucis victimele în doar două minute pentru că acestea erau deja legate cu mâinile la spate, lipsite de orice apărare, moment în care bărbatul în vârstă de 68 de ani s-a enervat după ce unul din muncitori a încercat să-l lovească cu picioarele în timpul unei încăierări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI