Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanță. Ce au observat fanii care s-au uitat cu atenție la ea

Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanță. Ce au observat fanii care s-au uitat cu atenție la ea

Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanță, pe care sportiva a postat-o pe rețelele sociale a stârnit reacții din partea celor care îi urmăresc și activitatea din mediul online a acesteia, nu doar pe cea din terenul de tenis.

Ce au observat fanii în ultima imagine cu Simona Halep, din vacanță

„Mândrii de tine, româncă noastră”, „Campioană” sau „Te iubim”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de către fanii Simonei Halep, în dreptul imaginii cu sportiva în vacanță. În plus, mulți au putut observa că aceasta apreciază foarte mult și mersul pe bicicletă, fiind printre activitățile sale preferate, din momentele departe de țară.

Ultima imagine cu Simona Halep, din vacanță. Ce au observat fanii care s-au uitat cu atenție la ea
Simona Halep s-a plimbat pe bicicletă și se bucură, în continuare, de clipele de vacanță

Jucătoarea de tenis de 28 de ani a încheiat în mod oficial sezonul din acest an, iar pentru a marca totul așa cum se cuvine, Simona Halep a plecat într-o vacanță pe care o merita pe deplin. Le-a arătat fanilor cum se destinde și cu câteva zile în urmă a făcut publică o primă imagine, din peisajul tropical cu care se înconjoară.

Simona Halep pare să fie o mare amatoare a mersului pe bicicletă și s-a fotografiat când era în plină acțiune. Deși mulți ar putea spune că ar trebui să se relaxeze mai mult și să nu facă efort, timpul dedicat exercitiului fizic a rămas unul sfânt pentru jucătoarea de tensi. Odată cu eliminarea din Turneul Campioanelor, dar și încheierea sezonului din 2019 pe locul 4 WTA, Simona a profitat de ocazie pentru o pauză binemeritată.

De asemenea, odată cu prima fotografie pe care le-a arătat-o tuturor din vacanță, și pe care a postat-o pe Instagram, românca i-a transmis și un mesaj special lui Darren Cahill. Australianul i-a răspuns imediat Simonei Halep și i-a adresat, la rândul său, câteva cuvinte pline de semnificație.

„Se pare că deja ai început antrenamentul, nu? Felicitări pentru un nou an extraordinar, Simo. Bucură-te de vacanță și abia aștept să înceapă noul an. Multe îmbrățișări pentru Toni, Daniel, Theo și Marian și, bineînțeles, pentru tine! Felicitări!”, a fost mesajul antrenorului Darren Cahill.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI