Ultima imagine cu Florina Cercel în viață. Actrița este pur și simplu desfigurată de boală FOTO

Ultima imagine cu Florina Cercel în viață. Actrița este pur și simplu desfigurată de boală FOTO
Iată ultima imagine cu Florina Cercel în viață! Actrița era vizibil afectată de boala care a luat-o de printre noi

Vestea că Florina Cercel a încetat din viață a fost șocantă. Frumoasa actriță s-a stins din viață în cursul zilei de marți, la vârsta de 76 de ani. Cum a fost aceasta surprinsă în ultima sa poză în viață?

Ultima fotografie cu Florina Cercel în viață

Florina Cercel a murit în cursul dimineții de marți, înconjurată de familie. Din nefericire, cancerul pulmonar de care suferea a măcinat-o în doar 4 luni. Aceasta nu a vrut în ruptul capului să renunțe la viciul său de o viață, la fumat. Chiar și în ultima fotografie în viață a acesteia apare cu o țigată electronică. Una dintre cele mai frumoase actrițe care au călcat pe scenele românești a consultat unii dintre cei mai buni specialiști în chirurgie toracică.

Din păcate, aceștia nu au putut să-i ofere nicio veste bună, astfel că au anunțat-o că nu pot face prea multe pentru ea, boala fiind într-un stadiu destul de avansat. Monica Pop, prietenă apropiată cu regretata actriță, a fost cea care a fotografiat-o pentru ultima oară. „I-am făcut o poză. Ultima. Aşa arăta FLORINA în urmă cu două săptămâni! Frumoasă până în ultimul moment! Și…după!”, a notat Monica Pop, directorul Spitalului de Oftalmologie, în dreptul imaginii.

Ultima imagine cu Florina Cercel în viață
Ultima imagine cu Florina Cercel în viață

„Fuma în continuare foarte mult”

Nimic nu a putut să o facă pe Florina Cercel să renunțe la ce-i plăcea, la viciul care era deja cunoscut, la fumat. „Este foarte greu să vorbesc despre asta. Ultima oară am jucat împreună la Teatrelli din București, în piesa «Quartet», pe 31 martie 2019, după care ne-am despărțit.

Ea s-a dus la spital, vorbeam la telefon, dar fuma în continuare foarte mult. După asta nu am mai jucat împreună, dar am mai vorbit la telefon. Asta este viața…”, a spus, pentru Click!, actrița Adela Mărculescu (80 de ani).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI