Ultima imagine cu Alexandra Măceșanu în viață. Ce se observă în fotografia cu victima lui Gheorghe Dincă

Ultima imagine cu Alexandra Măceșanu în viață. Ce se observă în fotografia cu victima lui Gheorghe Dincă

Cu două zile înainte ca Alexandra Măceșanu să fie răpită, mama fetei a postat o poză în care apar toți membrii familiei. În imagine, familia Măceșanu se află la biserică, iar pe chipul Alexandrei se observă liniștea și starea de bine, sentimente pe care le are alături de cei dragi.

Cum apare Alexandra Măceșanu în fotografia postată de mama ei

Ultima fotografie cu Alexandra Măceșanu, înainte să fie răpită, o surprinde pe aceasta alături de sora și de părinți ei. Imaginea a fost postată de mama fetei, Tudorița, pe o rețea de socializare și a primit numeroase aprecieri din partea prietenilor virtuali.

În imagine, aceștia se aflau într-o biserică. Alexandra apare cu zâmbetul pe chip și cu o stare de calm și siguranță, sentimente pe care i le emană prezența familiei sale.

Fotografia a fost setată ca poză de profil de mama fetei, pe 22 iulie, adică cu două zile înainte ca Alexandra să dispară de-acasă.

Pe 24 iulie, tânăra a fost luată la ocazie cu mașina de Gheorghe Dincă, bărbatul care a răpit-o și a sechestrat-o pe aceasta. Dincă a mărturisit în fața procurorilor DIICOT că el a omorât-o pe fată, dar și pe o altă tânără, Luiza Melencu.

Tatăl Alexandrei Măceșanu: „Un copil vesel, tot timpul cu zâmbetul pe buze”

În ciuda probelor descoperite de anchetatori în casa groazei din Caracal, părinții continuă să-și păstreze speranța că fata lor trăiește. “Inima îmi spune că trăieşte, că este în viaţă. Dar nu ştiu, până nu iese testul ADN, nu ştiu”, potrivit observator.tv.

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, povestește că avea o relație de comunicare foarte bună cu aceasta.

Un copil vesel, tot timpul cu zâmbetul pe buze, muncitoare, deșteaptă, ați văzut cum vorbea la 112, era politicoasă. Avea note bune, nu am cuvinte(..) Visa să devină polițistă. Tot timpul se uita la filme polițiste și de groază și la știri. Știa tot ce se întâmplă”, a spus Ioan Măceașanu, la Antena 3.