Imagini cu camera în care a fost ținută Alexandra Măceșanu. Locul arată groaznic

Noi detalii legate de cazul Caracal au ieșit la iveală! Au fost făcute publice imagini cu camera, din casa lui Gheorghe Dincă, locul în care Alexandra Măceșanu a fost dusă de bărbat. Cameră, în care tânăra a fost sechestrată, este mică, întunecată și murdară. Vezi foto în articol! 

Camera groazei, în care Alexandra Măceșanu a fost ținută sechestrată

24 iunie este ziua nefastă în care Alexandra Măceșanu a fost luată, la ocazie, cu mașina de Gheorghe Dincă, iar ulterior răpită. Bărbatul de 66 de ani a dus-o pe tânăra la casa sa, denumită și casa groazei, având în vedere descoperirile șocante care ulterior au fost făcute de autorități. Imagini cu camera, din locuința bărbatului, au ieșit la iveală și întăresc tot mai mult ideea că bărbatul își pregătea special locul astfel încât victimele sale să nu aibă vreo șansă să scape. Se presupune că acesta este locul în care a fost ținută și Luiza Melencu, o altă tânără răpită de Gheorghe Dincă, pe care acesta a omorât-o, conform declarațiilor pe care chiar el le-a făcut în fața procurorilor.

Camera în care a fost ținută Alexandra este mică, întunecată și extrem de murdară. Locul arată de parcă ar fi un fel de groapă de gunoi. Este un loc neîntreținut, un loc în care de-a lungul timpului s-au adunat tot felul de lucruri, un loc cu o mizerie de nedescris. În plus, în această cameră nu pătrunde lumină exterioară, întrucât singurul geam existent în această cameră a fost betonat. Camera groazei face parte dintr-o anexă construită în spatele casei lui Gheorghe Dincă.

Descoperiri șocante făcute de anchetatori

În urma cercetărilor făcute de anchetatori la fața locului, au ieșit la suprafață descoperiri absolut șocante care au îngrozit o țară întreagă. Au fost găsite și fragmente osoase în butoiul din curtea casei, dar și bijuterii feminine. Fragmentele osoase si dentare, identificate în locuința grozei, au fost duse la Institutul Naţional de Medicină Legală. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a povestit că părinții Alexandrei au fost informați cu privire la rezultatul verificărilor efectuate.  „Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă”, a scris acesta într-o postare făcută pe pagina de facebook.

Sursa foto: Facebook (Christian Sabbagh), captură Antena 3