Tatăl Alexandrei Măceșanu crede că fiica lui încă este în viață: ”Să o lase la o margine de drum, dar să vină acasă!”

Tatăl Alexandrei Măceșanu crede că fiica lui încă este în viață: ”Să o lase la o margine de drum, dar să vină acasă!”

Tatăl Alexandrei Măceșanu a făcut primele declarații de la dispariția fiicei sale. În ciuda faptului că la audieri Gheorghe Dincă a declarat că a omorât-o pe Alexandra, Nelu Măceșanu păstrează în suflet speranța că fiica lui este vie. Având în vedere acest lucru, el a lansat un apel disperat.

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj disperat

Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, a făcut public primele dispariții, la câteva zile, de când fata lui a dispărut de acasă. Pe această cale, în speranța ca fiica lui este în continuare în viață, el a adresat un mesaj disperat, cerând să fie lăsată să se întoarcă la familia ei.

 

Protest în Bucuresti dupa crima din Caracal - pentru Alexandra

„Asta e prima și ultima declarație. Vreau să fim lăsați în pace și să nu mai fim hărțuiți. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest caz și care fac cercetări în continuare. Celor care știu despre ea vreau să le transmit să o aducă. Nu mă interesează cine a făcut asta, vreau doar să o aducă. Să o lase măcar la o margine de drum…

Fac un apel către toți cei care știu ceva de ea. De 8, 9 zile nu știm nimic de ea…Nu mă interesează cine a luat-o, dacă o aduce. Vrem să fie iar ca înainte, să fim o familie. S-a spus că noi, ca părinți, nu ne dăm silința, nu ne pasă, dar din contră, și azi am căutat și vom continua să căutăm, dar nu știm nici noi….Suntem disperați!”, a declarat Ioan Măceșanu.

Principalul suspect, în arestul poliției

Deși, Gheorghe Dincă a declarat în fața procurorilor că a omorât-o pe Alexandra, tatăl tinerei mai trage speranțe că lucrurile nu stau așa. „Credem că fata noastră este în viață. Ne rugăm în fiecare seară. Vom crede până în ultima zi că ea este în viață. Anchetatorii trebuie să își unească toate forțele ca să o găsească. Eu cred că și-au făcut datoria, am încredere în ei”, a spus acesta. El a fost întrebat ce mesaj are pentru principalul suspect în cazul dispariției fiicei sale. „Dânsul, cu zâmbetul într-o parte, i-aș transmite să ardă în iad dacă a făcut așa ceva. Dacă nu a făcut, Dumnezeu să-l aibă în pază”, a răspuns tatăl Alexandrei.