Ultima dorință pe care o are Monica Tatoiu. Ce a dezvăluit la 66 de ani despre momentul morții

Ultima dorință pe care o are Monica Tatoiu. Ce a dezvăluit la 66 de ani despre momentul morții
Ultima dorință pe care o are Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a vorbit fără nicio reținere despre ce vrea să se întâmple după ce moare.

Monica Tatoiu trăiește viața ca și cum singurul lucru de care se poate bucura cu adevărat este prezentul. Considerată a fi una dintre cele mai sincere voci din showbiz, afacerista a vorbit fără rețineri despre momentul trecerii sale la cele veșnice. Deși, în general, oamenii se tem de moarte, femeia de afaceri pare plină de viață chiar și la cei 66 de ani împliniți recent. Iată ultima dorință pe care o are Monica Tatoiu!

Ultima dorință pe care o are Monica Tatoiu

Fosta profesoară universitară profită la maximum de prezent și de oportunitățile care i se ivesc în cale. Plină de viață, Monica Tatoiu a călătorit, recent, împreună cu soțul său, în Franța. Pasionată de această țară, vedeta a ales să-și sărbătorească ziua de naștere (21 iunie) aici.

„Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei”, a spus femeia de afaceri.

Tot în Franța speră să ajungă și după moarte. Unii percep acest eveniment drept o anihilare a persoanei. Alții ca pe o amenințare la adresa sensului vieții și a proiectelor de viață. Însă transformarea radicală de la sfârșit nu pare să o înspăimânte deloc pe Monica Tatoiu. Iată ultima dorință pe care o are!

Femeia de afaceri a dezvăluit că își dorește foarte mult ca în anii ce urmează să se mai poată bucura de sănătate. Iar asta pentru că vrea să călătorească fără să fie pusă în situații incomode. Însă în adâncul sufletului său, Monica Tatoiu ascunde o dorință supremă.

„La sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, a mărturisit Monica Tatoiu, pentru Ciao.ro.

Ce a spus femeia de afaceri despre relația cu tatăl său

Reîntâlnirea cu tatăl său este fără doar și poate un subiect extrem de emoționant. Fosta profesoară a recunoscut, anul trecut, că nu știe nici măcar locul în care părintele ei se odihnește. Monica Tatoiu a transmis că îi pare rău că nu a avut o relație mai apropiată cu acesta. Iată ce dezvăluire tristă a făcut Monica Tatoiu despre tatăl ei!

„Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a povestit Monica Tatoiu, anul trecut.