Ce dezvăluire tristă a făcut Monica Tatoiu despre tatăl ei. Nu știe nici până în ziua de azi

Ce dezvăluire tristă a făcut Monica Tatoiu despre tatăl ei. Nu știe nici până în ziua de azi
Monica Tatoiu, dezvaluiri cutremuratoare la ani de zile de la moartea tatalui ei

Monica Tatoiu este, fără doar și poate, una dintre cele mai controversate, stimate și populare vedete din România. Fosta profesoară de matematică a făcut declarații cutremurătoare cu privire la regretatul ei tată. Ce relația au avut, de fapt, cei doi.

Ce dramă a trăit Monicăi Tatoiu după moartea tatălui său

Are 65 de ani și este considerată una dintre cele mai sincere și puternice voci din showbizul românesc. Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri incredibile legate de dispariția tatălui său, de acum mulți ani, și despre ce relația a fost între ea și părintele ei.

Cu emoție în glas, Monica Tatoiu a vorbit pentru prima dată despre moartea tatălui său. Profesorul universitar susține că nu știe nici măcar locul în care părintele său își doarme somnul de veci, pentru a-l putea vizita.

Vedeta a specificat faptul că relația dintre ea și regretatul său tată a fost dintotdeauna tensionată și conflictuală, deoarece cei doi au avut dintotdeauna interese diferite. După spusele Monicăi Tatoiu, femeia dorea să devină o artistă, lucru care nu i-a picat bine părintelui său, care era un doctor renumit în România.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a declarat Monica Tatoiu la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Care este cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu

Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu îl reprezintă faptul că vedeta nu i-a spus niciodată tatălui său că în iubește. Fosta directoare de la Oriflame România a mărturisit că regretatul ei părinte îi apare adesea în vis, atunci când are un necaz sau trece printr-o perioadă mai puțin plăcută.

„Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată.

Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ”, a mai declarat controversata vedetă.