21 mai 2021 | 10:18

Ultima dorință a lui Ion Dichiseanu nu a mai fost îndeplinită. Ce și-a dorit actorul foarte mult, de fapt VIDEO

Monden
Ultima dorință a lui Ion Dichiseanu nu a mai fost îndeplinită. Ce și-a dorit actorul foarte mult, de fapt VIDEO
Care a fost ultima dorință a lui Ion Dichiseanu? Nu a mai apucat să și-o îndeplinească

Ion Dichiseanu nu a mai apucat să-și îndeplinească o dorință arzătoare. Ce voia neapărat actorul? Vedeta s-a stins din viață înainte de  a se simți totalmente fericit. Chiar fiica sa postat un mesaj despre asta.

Care a fost ultima dorință a lui Ion Dichiseanu?

Familia a fost dintotdeauna importantă pentru celebrul actor. Și din acest motiv a continuat să aibă o relație excelentă și extrem de invidiată cu fosta sa soție. Vestea că bărbatul s-a stins din viață a fost șocantă. Acesta se lupta de luni bune să-și revină, iar tocmai când părea că-și revine soarta a decis altceva.

După multă suferință, Ion Dichiseanu a murit ieri la Spitalul Floreasca din Capitală. Cel din urmă avea 87 de ani și a știut cel puțin în ultimele luni de viață să-și ascundă supărările și durerea.

Acesta suferea de insuficiență renală și respiratorie și la finele anului 2020 a fost internat de urgență la unitatea medicală menționată din cauza unei infecții. Fiica actorului a continuat încă de pe atunci să scrie pe rețelele de socializare detalii despre copilăria sa și învățămintele valoroase pe care i le-a lăsat. Ioana le cerea internauților să se roage pentru sănătatea părintelui ei, dar din păcate joi, la orele 14, inima lui a încetat să mai bată.

Ultimul mesaj de pe Facebook al fiicei sale arăta una din dorințele extrem de mari ale lui Dichiseanu – să-și acompanieze nepoata în prima zi de școală: „Între Anastasia și tata este o legatură specială. Se iubesc, se înțeleg… În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe “primăvara sufletului său” în drum spre școală.

În această seară la ora 22:00 , dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vina curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința.” Trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu va fi depus azi, 21 mai, la orele 13:00, în foaierul Teatrului Nottara, acolo unde cei care doresc îi pot aduce un ultim omagiu. Cortegiul urmează să plece sâmbătă, la orele 10:00, spre cimitirul Belu. Slujba de înmormântare va avea lor la 12:00, fiind una oficiată cu onoruri militare.

„Mă consider câştigat. E o scumpete de copil”

„Este normal să avem o relație, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Secretul, așa cum îi spuneți voi, este educația, bunul simț, suntem doi oameni civilizați. Avem o nepoțică pe care trebuie să o creștem frumos, suntem bunicii ei și are nevoie de repere frumoase, mai ales acum cât este copil. Ne implicăm amândoi în educația ei, Simona o învață cântecele, eu poezioare. Trebuie să fie totul în armonie. Mă consider câştigat. E o scumpete de copil, o dulceaţă, iar când o văd cum spune rugăciunea „Tatăl nostru”, mă topesc”
Ion Dichiseanu (Sursa: click.ro)

Parteneri
Tradiții și obiceiuri în Joia Mare. Ce este interzis să faci astăzi când raiul și iadul sunt deschise
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Capital.ro
Situația în care poliția poate să înregistreze cu radarul de pe contrasens. Modalitatea prin care poate fi contestată o amendă de viteză
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Total INTERZIS în JOIA MARE! E PĂCAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro