21 mai 2021 | 09:32

Cu ce actriță celebră s-a iubit Ion Dichiseanu. L-a înșelat apoi cu regele Spaniei VIDEO

Monden
Cu ce actriță celebră s-a iubit Ion Dichiseanu. L-a înșelat apoi cu regele Spaniei VIDEO
Cu ce actrita celebra s-a iubit Ion Dichiseanu. L-a inselat apoi cu regele Spaniei

Ion Dichiseanu a murit joi, 20 de mai, după ce a stat internat în spitalul Floreasca din București pentru patru luni de zile. Marele actor se infectase cu o bacterie agresivă în timpul unei proceduri medicale.

Cu ce actriță celebră s-a iubit Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a fost mereu un bărbat chipeș și inteligent, așa că nu e de mirare că multe femei îl admirau. În trecut, el s-a iubit cu celebra Sara Montiel, vedetă a anilor 60.

Marele actor și-a scris memoriile și a vorbit despre relația cu Sara, pe care a întâlnit-o la Festivalul de Film de la Beirut, în anii 1960.

“În clipa în care am dat mâna cu ea, am simţit ceva foarte greu de descris în cuvinte. Am simţit un fel de curent electric, ceva ce nu mai trăisem până atunci. Şi am cunoscut femei frumoase… Parcă îmi dăduse o licoare care m-a vrăjit. Era cu 4-5 ani mai mare, dar eu nu mă uit în buletinul doamnelor”, povestea actorul.

În plus, actrița a venit și în România pentru Ion Dichiseanu. Ea a cântat la Sala Palatului, apoi s-a reunit cu iubitul ei.

“Când am deschis uşa, la aproape trei noaptea, sora mea a încremenit de uimire. Să vin eu acasă cu marea vedetă Sara Montiel?! Şi a rămas cu mine în România, în sărăcăciosul meu apartament”, a mai scris actorul.

Sara Montiel a avut o relație cu Regele Spaniei

Atunci, celebra Sara Montiel a stat două luni și jumătate în România. Cu toate acestea, relația celor doi nu a mers conform planului.

“Sara mi-a zis că trebuie să-mi cumpăr o maşină. M-a întrebat ce contract am. I-am spus 400.000 de lei, în loc de 40.000, plafonul maxim care i se impunea unui actor cu rol principal în film. Când purtam discuţia asta eram acasă, la un pahar, a băgat mâna în poşetă, de unde a scos un cec, dându-mi-l, ca să-mi cumpăr o maşină. Atunci am făcut un gest impulsiv, i-am dat peste mână destul de brutal. Orgoliul meu masculin a fost grav atins. A plecat în dormitor, plângând”, a scris Dichiseanu în cartea lui.

Și-au dorit copii împreună, însă nu a fost să fie, iar asta pentru că Sara Montiel trebuia să facă o operație. A plecat din România și nu s-a mai văzut cu Dichiseanu.

Apoi, ea a avut o relație cu Regele Spaniei. Sara și Ion Dichiseanu s-au întâlnit după 30 de ani la emisiunea Surprize, Surprize.

Joi după-amiază, marele actor a decedat în spitalul Floreasca, după patru luni petrecute internat. El a fost infectat cu o bacterie care i-a afectat plămânul.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro