Tulburător cum a murit Ion Dichiseanu. Fosta soție a dezvăluit ce s-a întâmplat cu fata actorului VIDEO

Tulburător cum a murit Ion Dichiseanu. Fosta soție a dezvăluit ce s-a întâmplat cu fata actorului VIDEO
Tulburător cum a murit Ion Dichiseanu. Fosta soție a dezvăluit ce s-a întâmplat cu fata actorului

Vestea că Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, a venit ca un trăsnet pentru familia care îl aștepta acasă, dar și pentru fanii marelui actor.

Tulburător cum a murit Ion Dichiseanu

Fiica lui a declarat că artistul începea să se simtă mai bine, după patru luni petrecute în spital, însă organismul lui era atât de slăbit, încât nu a mai rezistat.

El a decedat la spitalul Floreasca, în brațele fiicei sale, așa cum și-a dorit. Acum, fosta lui soție, Simona Florescu, a făcut declarații extrem de dureroase după moartea actorului.

Ea a spus că familia se pregătea să îl transfere într-un spital din Turcia. Au cerut analize pentru a îl putea muta, însă lucrurile s-au înrăutățit joi.

”A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri (n.r, miercuri). Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize…

De ieri se simțea mai rău (n.r, miercuri), s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, pentru Fanatik.ro.

Ion Dichiseanu se simțea rău la începutul anului 2021, așa că a mers la spital pentru investigații. Medicii i-au făcut o radiografie, însă analizele au fost interpretate greșit, așa că i s-a recomandat să facă o bronhoscopie la o clinică privată.

Din ce cauză a murit Ion Dichiseanu

În timpul procedurii, marele actor a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat daune la plămân și l-a pus la pat.

“S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească.


Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă. Din punctul meu de vedere este o minune că vorbim despre el astăzi și că este încă alături de noi.

A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare”, mărturisea Ioana Dichiseanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI