Udrea ne amintește de ”statul paralel” și îl apără pe Dragnea cu entuziasm

Udrea ne amintește de ”statul paralel” și îl apără pe Dragnea cu entuziasm

În teorie, Elena Udrea nu mai are niciun fel de influență în viața politică de la noi, dar asta nu o împiedică să-i cânte în strună lui Dragnea.

Având în vedere formalitățile legale ale alianței PSD-ALDE care au redus la zero condamnarea definitivă a Elenei Udrea, nu ar trebui să vină ca o surpriză efortul ei de a-l lăuda pe Dragnea. Doamna politicii românești a avut aseară o intervenție la România TV cu scopul unic de a ne aminti de statul paralel și de faptul că Dragnea ar fi putut să candideze la președinția țării, dacă eforturile statului paralel nu ar fi periclitat asta.

Partea cea mai fascinantă a discursului e este că nu ar dezminți neapărat validitatea acuzelor aduse lui Dragnea în procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. În schimb, a avut o atitudine, conform căreia, aceasta este o practică de partid obișnuită: angajarea și plata de salarii a unor oameni care nu au călcat niciodată pe la muncă. Problema constă în faptul că ”statul paralel” l-a scos în față doar pe liderul PSD.

„Liviu Dragnea are acel dosar, despre care nu știu ce să spun, pentru că nu cunosc detalii. Însă dacă DNA dacă s-ar uita la toți președinții de Consilii Județene, la toți primarii care aparțin de un partid politic, vor vedea că au angajați oameni de la partid, care nu vin la serviciu și sunt plătiți din bugetul instituțiilor publice. Dacă Dragnea a făcut asta și sunt probe, atunci este vinovat. Dar la fel de vinovați sunt toți în situația dânsului și sunt foarte mulți”, a declarat Elena Udrea la România TV, relatează Mediafax.

Fostul ministru a continuat șirul afirmațiilor ”curajoase”. ”Domnul Dragnea, cu acest dosar în prag de campanie, este evident că duce o luptă în care încearcă să se apere împotriva statului paralel care încearcă să-l înfunde și să-l scoată din campania electorală”, a afirmat Udrea. Ca idee, Dragnea nu se află pe lista candidaților la alegerile europarlamentare a PSD. Ca urmare, în momentul în care face referire la ”să-l scoată din campanie electorală”, se referă la alegerile prezidențiale care vor avea loc tot în acest an.

Urmăriți Playtech.ro și pe