Elena Udrea se ia de Victor Ponta: „Ar trebui să îmi fii recunoscător”

Autor: Claudiu Surmei - 09:46, 15 apr. 2019
Elena Udrea "îi bate obrazul" lui Victor Ponta

Elena Udrea se ia de Victor Ponta și îi reproșează că nu le este recunoscător celor care l-ar fi ajutat în carieră. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Udrea insinuează că până și ea s-ar fi sacrificat pentru binele fostului premier al României.

„Măi, Victore, ca să scriu ca tine, tot fără caracter ai rămas! Mă așteptam și eu la puțină recunoștință din partea ta! Dar așa cum nu i-ai fost recunoscător lui Adrian Năstase, care ‘te-a făcut om mare’ cum ar zice Delia, la fel te porți și cu Traian Băsescu. Știi tu, cel la care ai venit să te ia în PDL în 2009, care te-a făcut președintele PSD și la care mă rugai tu să îți fac lobby, că era cât pe ce să nu te pună prim-ministru, cu toate alegerile pe care le câștigase USL cu tot!

E adevărat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat și securitatea de rit nou, condusă de naș’tu, Maior. Așa cum tot securitatea speri tu să te scape liber în dosarul contractelor de avocatură semnate cu Turceni și Rovinari, care ți-au rotunjit conturile. De acord că nu or fi fost probe, de ai fost achitat în fond. Dar nici în cazul meu nu există nicio probă și totuși am fost condamnată. Diferența e că eu am fost pe lista lui Dumbravă la condamnați, tu la achitați!”, a scris Elena Udrea din Costa Rica.

Elena Udrea: „Victore, ciocu’ mic!”

Fostul ministru al Turismului îi mai strigă lui Ponta că el este cel care dorește destrămarea PSD și îi recomandă să o lase mai moale cu criticile la adresa sa, menționând că are mesaje salvate în arhiva personală pentru a demonstra ceea ce afirmă.

„Victore, nu Traian Băsescu vrea să distruga PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, că doar de aia te salvează de pușcărie. Și dacă lui Traian Băsescu nu vrei să îi fii recunoscător pentru ce a făcut pentru tine, sau pentru că fără el Corina Crețu, căreia nu am nimic să îi reproșez profesional, nu ar fi fost niciodată comisar european, măcar mie poți să îmi fii recunoscător! Nu pentru că ți-am facut lobby, că ar fi făcut oricum Maior și Coldea pentru tine. Ci pentru că m-am sacrificat și am acceptat ca Dorin Cocoș să îți cumpere ție haine de la Paul&Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi.

Deci Victore, eu îți zic așa, folosind vorbe cu greutate în politica românească, ‘ciocu’ mic’ când vine vorba de mine! Că de când există iCloud, nu trebuie să fii fin de securist ca să ai arhivă de mesaje.

P.S. Păcat că nu vrei să rămâi europarlamentar, în situația deloc probabilă în opinia mea, în care partidul tău ar câștiga măcar un loc în PE. Dacă tot zici că e cursă directă Bruxelles-Costa Rica, eu spun să te mai gândesști. Nu se știe când o să ai nevoie”, i-a transmis Elena Udrea lui Victor Ponta.