Ucigașul lui Emi Pian a vorbit. A dezvăluit de ce l-a omorât, de fapt, pe interlop

Ucigașul lui Emi Pian a vorbit. A dezvăluit de ce l-a omorât, de fapt, pe interlop

La această oră, principalul suspect în cazul uciderii intrelopului Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, este audiat la această oră la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Ce a spus ucigașul lui Emi Pian

Acesta a fost până acum internat la Spitalul Elias din Capitală, sub pază. „Au vrut să-mi curețe viața”, a afirmat tânărul când a ajuns la Poliția Capitalei.

Reamintim că Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marți, în timpul unui conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Emi Pian, liderul Duduienilor, a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și acesta rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, supranumit şi Piticu, a fost reţinut pentru omor. De menționat este că cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Filmul din noaptea crimei

Emi Pian se afla cu fiul său în acel apartament, acolo unde au luat parte la partidele de barbut și membrii clanului Rinu, printre care și suspectul de omor, Richard. Răfuiala dintre ei a început după ce Emi Pian și-ar fi luat în bășcălie rivalii, zicându-le că sunt săraci și că nu au femei. Cei vizați de aceste cuvinte au ripostat cu pumnii. După această bătaie, răposatul împreună cu fiul lui au plecat din apartamente, pentru ca la scurt timp să se întoarcă cu ”întăriri”. Astfel, 10 locotenenți ai Duduienilor au venit să se răzbune, iar răfuiala a continuat în stradă. Richard a scos un cuțit și l-a înjunghiat atunci pe Emi Pian, care a murit ulterior la spital după un șoc hemoragic. După această vărsare de sânge, agresorul lui Emi Pian a fugit, dar a fost prins și bătut de apropiații victimei. Unul dintre ei a vrut să-l lovească cu o sabie, dar nu l-a nimerit. Cei din clanul Duduianu spun acum că nimic nu ar fi adevărat, deși dovezile de pe masa anchetatorilor sunt clare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI