De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre clanuri. Ce a spus Emi Pian în noaptea crimei, înainte să fie omorât

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre clanuri. Ce a spus Emi Pian în noaptea crimei, înainte să fie omorât

A fost reținut de către procurori principalul suspect în uciderea interlopului Emi Pian. Richard Emanuel Gheorghe are vârsta de 26 de ani și este un fost boxer.

De la ce a pornit scandalul dintre clanuri

Bărbatul face parte din temutul clan Rinu, format din rivalii clanului Duduianu, și este suspect principal în uciderea lui Emi Pian. Acesta a fost adus în fața procurorilor pentru audieri.

La prima apariție după uciderea lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe s-a prezentat șchiopătând, cu mâna în ghips și îmbrăcat în haine de spital. După câteva ore de audieri, acest suspect nu a recunoscut crima și a fost reținut pentru 24 de ore. Dar procurorii au pus cap la cap piesele puzzle-ului și a aujuns la un scenariu în ziua sângeroasă.

Filmul din noaptea crimei

Astfel, toată răfuiala dintre clanuri a fost descâlcită de procurori, conform unor surse din anchetă pentru Știrile Kanal D, citate de WowBiz. Iată, așadar, cum descriu procurorii decursul zilei de 4 august:
Ei Pian se afla cu fiul său în acel apartament, unde au luat parte la partidele de barbut și membrii clanului Rinu, printre care și suspectul de omor, Richard. Scandalul dintre ei a început după ce Emi Pian și-ar fi luat în bășcălie rivalii, spunându-le că sunt săraci și că nu au femei. Cei vizați de cuvintele aruncate la nimereală au ripostat cu pumnii. După această bătaie, răposatul împreună cu fiul lui au plecat din apartamente, pentru ca la scurt timp să se întoarcă cu ”întăriri”: 10 locotenenți ai Duduienilor au venit să se răzbune, iar răfuiala a continuat în stradă. Când s-au văzut încolțiți, Richard a scos un cuțit și l-a înjunghiat atunci pe Emi Pian, care a murit ulterior la spital după un șoc hemoragic. După vărsarea de sânge, agresorul lui Emi Pian a fugit, însă a fost prins și bătut de apropiații victimei. Unul dintre ei a vrut chiar să-l lovească cu o sabia, însă nu l-a nimerit. Cei din clanul Duduianu spun acum că nimic nu ar fi adevărat, chiar dacă dovezile de pe masa anchetatorilor sunt clare.

Intrepretul Florin Salam face slalom printre interlopi și merge acolo unde este chemat. Manelistul cântă la nunți, botezuri și înmormântări, acesta fiind mereu pe primul loc pe lista lăutarilor care sunt chemați să facă atmosferă la astfel de evenimente. Florin Salam a cântat nu doar la priveghiul lui Emi Pian, ci și la înmormântarea lui Rinu senior. Evenimentul a avut loc în curtea vilei din Chitila a familiei Rinu, iar Florin Salam i-a dedicat câteva versuri și lui Napii.

”Se bucură toți dușmanii / Că e supărat Napi / Nu mai plânge tatăl meu / Tu rămâi în locul meu / Să ai grijă de frații tăi”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI