Câți bani făcea zilnic Emi Pian din camătă. Sumele sunt incredibile

S-a aflat câți bani câștiga Emi Pian din camătă

S-a aflat câți bani făcea zilnic Emi Pian din camătă! Interlopul a avut parte de o moarte violentă, în noapte de luni spre marți, chiar după ce a dat bani cu camătă, în timpul unei partide de barbut. Sumele împrumutate sunt colosale, iar câștigurile erau la fel.

S-a aflat câți bani câștiga Emi Pian din camătă

Emi Pian făcea și 3.000 de euro, de pe o zi pe alta, ca dobândă de la un singur om împrumutat și avea foarte multe persoane pe care le împrumuta cu dobândă. Emi Pian făcea bani chiar și din închisoare, unde a stat până a fost eliberat condiționat. Dacă nu făcea cererea de eliberare condiționată, ar fi fost eliberat în ianuarie 2021 și poate ar fi fost în viață.

”Mototolea Florin avea rolul de a împrumuta persoanele care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest împrumut fiind condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% – 35%/zi”, scrie în rechizitoriul dosarului în baza căruia fusese condamnat.

S-a aflat câți bani câștiga Emi Pian din camătă
S-a aflat câți bani câștiga Emi Pian din camătă

Făcea și 3.000 de euro pe zi de la un singur împrumut

Dar el a fost un “deţinut model”, conform Penitenciarului Rahova, a muncit la Protecția Animalelor şi a reușit să convingă instanţa din prima că merită să fie liber. Fusese condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru şantaj şi pentru că dădea bani cu camătă jucătorilor de barbut. Acesta a continuat să dea bani cu camătă jucătorilor de barbut, lucru care i-a adus într-un final moartea.

Acesta a fost înjunghiat mortal de un tânăr dintr-un clan rival. Se presupune că cel care a lovit cu cuțitul ar fi Ciprian Napy, membru al clanului Rinu. Și acesta a fost lovit cu toporul și se află internat acum în spital, fiind rănit grv chiar de unul dintre frații lui Emi Pian. Emi a murit în drum spre spital.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI