Ce a pățit un manelist celebru din România, după ce a încercat să mituiască un polițist. Ce făcuse cu bolidul de 200.000 de euro

Un manelist celebru a încercat să mituiască un polițist

Un manelist riscă să ajungă în spatele gratiilor, după ce a încercat să mituiască un polițist. Este vorba despre Țancă Uraganul, pe numele adevărat Andrei Velcu. Artistul din Ploiești a fost surprins de omul legii în timp ce efectua o manevră neregulamentară. În plus, acesta nu avea asigurare.

Un manelist celebru a încercat să mituiască un polițist

Manelistul Țancă Uraganul a fost surprins de un polițist de la Brigada Rutieră în timp ce se afla la volanul autoturismului său, un Rolls Royce pe care a dat 200.000 de euro și tăia linia continuă pe Bulevardul Republicii din Ploiești. În momentul în care a fost tras pe dreapta, omul legii a constatat că șoferul nu avea nici asigurare, notează ziarulincomod.ro.

Potrivit informațiilor oferite de publicația citată, artistul și un prieten de-al lui ar fi încercat să îl mituiască pe polițist, în timp ce alte persoane aflate în zonă s-ar fi apropiat și ar fi încercat să îl convingă pe agentul de la Rutieră să primească banii.

Direcția Generală Anticorupție a deschis dosar penal pentru tentativă de dare de mită. Dacă va fi găsit vinovat, manelistul riscă să ajungă în spatele gratiilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI