Turist american, prins cu ciuperci halucinogene pe aeroport în România. Ce se întâmplă cu bărbatul

Turist american, prins cu ciuperci halucinogene pe aeroport în România. Ce se întâmplă cu bărbatul
Turist american, prins cu ciuperci halucinogene pe aeroport in Romania. Ce se intampla cu barbatul

Un american dornic de senzații tari a fost prins, pe aeroportul Henri Coandă din România, în timp ce avea asupra lui ciuperci halucinogene. Ce a pățit bărbatul mai apoi și unde avea de gând să folosească substanțele interzise.

Un american a fost prins cu ciuperci halucinogene în România

Un tânăr din Statele Unite ale Americii a avut planuri mari de a ajunge la festivalul Untold de la Cluj, unde avea de gând să petreacă o noapte de-a dreptul euforică. Din păcate pentru el, planurile i-au fost dejucate în momentul în care a ajuns pe aeroportul din România.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost surprins cu ciuperci halucinogene la el și a fost reținut imediat. Deși a încercat să-și pregătească bagajul cu foarte mare atenție, detaliul substanțelor interzise i-a scăpat americanului, motiv pentru care a plătit foarte scump.

Americanul avea de gând să petreacă trei zile și trei nopți la festivalul Untold de la Cluj, însă acesta nu a mai ajuns la destinația dorită, deoarece autoritățile române l-au prins imediat și l-au pus în spatele gratiilor.

Bărbatul de 36 de ani venea din Frankfurt și a fost oprit pe aeroportul din Cluj-Napoca, deoarece prezenta semne bizare și avea un comportament neadecvat și euforic. După ce polițiștii l-au controlat, oamenii legii au găsit substanțele interzise în bagajul individului.

Întrebat ce face cu ciupercile halucinogene, americanul a declarat că le folosește în scop terapeutic. Pe lângă ciuperci, autoritățile au găsit și urme de psilocină, un drog destul de puternic și periculos.

Cine sunt artiștii care vor cânta la festivalul Untold de la Cluj

Melomanii din toate colțurile României așteaptă cu sufletul la gură începerea festivalului Untold, care se desfășoară, în fiecare an, în orașul Cluj Napoca. La cea de-a șasea ediție a celebrului festival, organizatorii au pregătit surprize la care nimeni nu se așteaptă.

Pandemia de coronavirus i-a lăsat triști pe cei mai mulți dintre iubitorii de festivaluri anul trecut, când nu s-a organizat niciun eveniment, iar acum în 2021, organizatorii și-au luat revanșa și au pregătit un show pe cinste, unde tinerii se vor distra zile și nopți alături de cele mai mari staruri internaționale.

Printre vedetele internaționale care vor cânta la Untold 2021 se numără și popularul rapper american Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și nu în cele din urmă, David Guetta, considerat unul dintre cei mai mari DJ din lume, ce are de gând să facă o revenire spectaculoasă.

Pe lângă numele menționate mai sus, la Untold vor participa și Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI