Ce s-a ales de fiica lui Michael Jackson. Cu ce se ocupă la 23 de ani

Ce s-a ales de fiica lui Michael Jackson. Cu ce se ocupă la 23 de ani
Ce s-a ales de Paris Jackson, la 23 de ani

Fiica lui Michael Jackson are 23 de ani și pare să-și fi croit drumul către o meserie frumoasă. După mai multe tentative de a intra în lumea showbizului și de a călca urmele celebrului ei tată, în sfârșit, tânăra pare să-și fi găsit adevărata vocație.

Ce s-a ales de fiica lui Michael Jackson

Fiica lui Michaek Jackson, Paris, a întâmpinat o serie de probleme încă din copilărie, aceasta având la activ și nenumărate tentative de suicid. Acum, aceasta pare să-și fi rezolvat problemele trecutului și să-și fi găsit echilibrul. Inițial, aceasta și-a încercat norocul în muzică, apoi a cochetat cu modellingul, pentru care a dovedit că are talent.

La 21 de ani, aceasta defila pe podium pentru un brand faimos. Dar iată că viața avea să-i deschidă noi orizonturi, aceasta descoperindu-și, recent, calități de actriță. Acum, aceasta face parte din castingul celebrului serial ”American Horror Stories”, iar luna trecută s-a lansat comedia ”The Space Between”, unde ea a fost protagonistă. Prin urmare, Paris Jackson a intrat cu succes în lumea cinematografiei.

Însă Paris Jackson a avut multe probleme de-a lungul timpului, care au dus-o la tentative de suicid. Totul s-a declanșat după moartea tatălui ei și după ce a fost abuzată sexual.

A încercat de mai multe ori să își ia viața

La scurt timp după ce Michael Jackson a murit, fiica acestuia a intrat în depresie și a devenit dependentă de droguri. Avea numai 14 ani când a încercat să își ia prima oară viața, tăindu-și venele și luând 20 de pastile de Motrin, pastile de durere asemănătoare Nurofenului. I se părea că nimic din ce face nu este bine, așadar a recurs la acest gest extrem.  După tentativa aceasta, au urmat și altele, iar ultimul zvon legat de o potențială încercare a sa de a se sinucide a avut loc în 2019, când o ambulanță a ajuns de urgență la casa lui Paris. Ea nu a recunoscut zvonurile.

Paris Jackson a spus și că la vârsta de 14 ani a fost abuzată sexual de un străin.

”Nu vreau să intru în amănunte. Dar a fost ceva foarte rău, m-a marcat cumplit. Nu am spus nimănui ce am pățit”, declara Paris Jackson pentru Rolling Stone.

După o nouă încercare de suicid, în 2013, Paris a urmat cursurile unei școli de terapie, iar la început de 2019 a fost internată într-un centru pentru pacienți cu probleme psihice. În ultimul episod al documentarului Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn, ea a vorbit despre lupta cu acceptarea propriei imagini, dar și despre motivele care au făcut-o să se rănească singură.

„Am fost singura fiică într-o familie cu 4 băieți primii 10, 11 ani din viața mea. Pentru că eram singura fată, tata adora să ne probăm în diverse ținute. Arătam ca o păpușă de porțelan și uram asta”.

Situația s-a agravat după moartea tatălui ei, Michael Jackson

Situația avea să se agraveze după moartea tatălui ei, atunci când s-a mutat la bunica ei, Katherine, și a început să se mai îngrașe.

„Devenisem dependentă de mâncare, iar un verișor îmi zisese că sunt grasă. Atunci mi-am zis că nu mai pot face asta. Așa am recurs la a-mi face rău. Mă tăiam și ardeam. Nu credeam că voi muri vreodată, fiindcă eu eram cea care controla lama și știam cât de adânc mă tăiam.

„Sunt multe lucruri care duc la eliberarea de dopamine. Să-mi fac rău era unul pentru mine, să-mi fac tatuaje, la fel. Mă distrăgea de la durerea emoțională, transferând-o către fizic. Simțeam și nevoia să dețin controlul”, a mai spus Paris, admițând că a încercat să se sinucidă: „Da, am încercat să-mi iau viața de multe ori”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI