Tun financiar dat de Cristi Chivu! Cum a pus românul mâna pe 7 milioane de euro

Tun financiar dat de Cristi Chivu! Cum a pus românul mâna pe 7 milioane de euro
Cristi Chivu și-a vândut vila din Corbeanca

Criza financiară provocată de pandemia de Covid-19 nu îl afectează și pe Cristi Chivu, așa cum anunță Gsp.ro. Fostul internațional român a încasat șapte milioane de euro pentru vila sa din Corbeanca, pe care a decis să o vândă. A și obținut un profit considerabil, dacă ținem cont că a cumpărat acea proprietate în 2013, cu doar șase milioane de euro. Cel care a decis să cumpere vila familiei Chivu este Ștefan Vuza, un om de afaceri în vârstă de 49 de ani. Este patronul ChimComplex Borzești și a cumpărat în 2018 Combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Conform Top Forbes România, Ștefan Vuza avea în 2019 o avere de 113 milioane de euro.

Cristi Chivu plănuiește să petreacă mai mult timp la Milano, unde a fost numit antrenor la echipa U18 a lui Inter

Proprietatea tranzacționată de familia Chivu are o suprafață utilă de peste 1.000 de metri pătrați. Și este dotată cu numeroase facilități și spații de recreere. Are un cinematograf, o sală de spectacole, un centru de fitness, o sală de biliard, una de bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa! Vila impresionantă are 5 dormitoare, 7 băi, 3 garaje, dar și un ponton!

Piscina fostei vile a lui Cristi Chivu

În urmă cu o lună, Cristi Chivu a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano. A fost imediat numit la echipa Under 18 a celor de la Inter Milano. După ce în trecut a pregătit și echipele de U14 și U17 al milanezilor. Astfel că fostul internațional român vrea să stea mai mult în Italia în următoarea perioadă. Motiv pentru care a și decis să vândă vila din Corbeanca. Plus, desigur, oferta excelentă pe care a primit-o de la Ștefan Vuza. Conform Top Forbes, Cristi Chivu avea o avere de 22 de milioane de euro în 2018. În 2010, Chivu reușea să câștige Liga Campionilor cu Inter Milano, echipă antrenată atunci de Jose Mourinho.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI