Cum arată acum soția lui Cristi Chivu. Cât de mult schimbată este Adelina

Cum arată acum soția lui Cristi Chivu. Cât de mult schimbată este Adelina
Cum arată acum soția lui Cristi Chivu. Cât de mult schimbată este Adelina

Adelina Chivu a apelat la ajutorul unui medic estetician pentru a-și face unele îmbunătățiri, iar diferențele dinainte și de ”după bisturiu” sunt remarcabile.

Adelina, complet schimbată. Soția lui Cristi Chivu are un trup fără cusur

Fosta prezentatoare de știri sportive la Antena 1, Adelina, are o căsnicie fericită de peste zece ani cu fostul internațional Cristi Chivu. Ei au două fetițe, Natalia și Anastasia. De altfel, de când a dat televiziunea pe viața de familie îi merge din plin. Discretă cu viața personală, aceasta nu a discutat niciodată prea mult despre lucruri delicate.

Deși s-a vehiculat că a trecut pragul unei clinici de estetică pentru a-și remodela bustul, șatena nu a dat curs ipotezelor și a răspuns că nu vrea ca „sânii ei să devină vedete și nici subiect de știri”. Schimbarea la nivelul decolteului s-ar fi petrecut în anul 2011, în secret, într-un cabinet din Pitești.

Medicul nu a infirmat prezența Adelinei în instituția medicală, dar a invocat o relație de confidențialitate între un medicu și pacientul său, refuzând să dea detalii. La nouă ani distanță, aceasta pare și mai schimbată. Obiectul discuției nu-l mai fac acum sânii, ci întregul chip. Are trăsături mai blânde, un trup conturat și zâmbet de actriță.

Ce intervenții estetice are?

Se cunoaște că în trecut soția sportivului a purtat un aparat dentar ”incognito” care să-i îndrepte dinții, dar acesta nu este singurul artificiu pe care ea l-ar fi făcut. Dacă privim cu atenție noile imagini ale sale, de pe conturile de socializare, fie s-a jucat mult cu pozele într-un program de editare, fie a apelat la ajutorul specialiștilor.

„Este evident că Adelina a umblat puţin la forma buzelor şi poate şi a pomeţilor”, spus dr. Victor Schwartz, medic estetician, după ce a analizat imaginile pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI