Tudor Gheorghe, mesaj dur la adresa nevaccinaților: „Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”

Tudor Gheorghe, mesaj dur la adresa nevaccinaților: „Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”
Ce mesaj a avut Tudor Gheorghe la adresa nevaccinaților

Artistul Tudor Gheorghe a avut o reacție dură la adresa persoanelor care refuză să se vaccineze. Artistul a făcut o declarație în cadrul unei emisiuni despre faptul că la concertele lui pot să participe numai spectatori vaccinați. În ce privește spectatorii nevaccinați, ei pot „muri în liniște”. De asemenea, amintim și că, recent, un deputat USR cerea ca persoanele nevaccinate să își plătească serviciile medicale.

Ce mesaj a avut Tudor Gheorghe la adresa nevaccinaților

Artistul Tudor Gherghe a avut recent un mesaj absolut halucinant la adresa persoanelor nevaccinate. În cadrul unei emisiunii al cărui moderator a fost Remus Rădoi, Tudor Gheorghe a spus că la concertele lui pot să participe numai cei vaccinați. Iar pentru ceilalți, adică cei nevaccinați, Tudor Gheorghe a afirmat: ”muriți în liniște”, notează ziartopdearges.

Iată mesajul complet al lui Tudor Gheorghe, din emisiunea moderată de Remus Rădoi:

„Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți?

E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a mărturisit artistul.

Deputatul USR care dorea plata serviciilor medicale de către nevaccinați

De asemenea, deputatul USR Emanuel Ungureanu cerea recent ca cei care nu sunt vaccinați să își plătească serviciile medicale.

 „Cei care se plâng de discriminare și mă refer la cei nevaccinați sau cei care vorbesc despre vaccinare obligatorie, țin să le aduc aminte că la fel de discriminați sau mai grav discriminați sunt pacienții cu boli cronice, pentru că în clipa în care o secție de Terapie Intensivă se umple în proporție de 70% cu pacienți nevaccinați, cei care au nevoie de spital și sunt vaccinați, dar sunt cu boli cronice brusc se trezesc discriminați de nevaccinații care refuză un tratament, din motive neînțelese, mă refer la vaccin (…).

Ce-ar fi să introducem în România plata serviciilor medicale pentru pacienții nevaccinați, care refuză vaccinul? OK, vrei să fii liber, vrei să strigi că ai drepturi?

Dacă refuzi vaccinul, atunci când ajungi la spital, plătește! Nu vrei nici testare, nu vrei nici vaccinare, dar vrei să ocupi un loc în spital pentru un pacient cu altă boală foarte gravă și care nu are de ales cum ai avut tu, îi iei patul, nici nu vrei să plătești, dar strigi libertate”, spunea Emanuel Ungureanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI