Plata serviciilor medicale pentru pacienţii nevaccinaţi? Ce politician vrea să introducă această măsură

Plata serviciilor medicale pentru pacienţii nevaccinaţi? Ce politician vrea să introducă această măsură
Ce politician vrea ca pacienții nevaccinați să plătească serviciile medicale

România se confruntă cu o situație dureroasă. Multe persoane au început să se vaccineze în contextul creșterii cazurilor de pacienți infectați cu Covid-19, dar și în urma restricțiilor noi. Totuși, există un drum lung de parcurs, iar un politician a vorbit despre plata serviciilor medicale pentru nevaccinați.

Ce propunere a fost făcută de către un politician cu privire la românii nevaccinați

Emanuel Ungureanu, deputat USR, consideră că principalul factor al degringoladei din zona de luptă dusă împotriva pandemiei de Covid-19 ar fi Florin Cîțu. Mai mult, membrul din Comisia de Sănătate a punctat că jocul politic dus între PSD și PNL ar avea consecințe dureroase.

„Intervenţia domnului Cîţu a stricat tot, aşa cum a stricat tot sau orice brumă de raţiune în deciziile în privinţa pandemiei.

Domnul Cîţu este autorul de facto al acestei degringolade din zona de luptă împotriva pandemiei, suntem într-o situaţie catastrofală cu numărul zilnic de morţi (…).

Aici este un joc politic între PNL şi PSD, un joc de frumuseţe în faţa electoratului, cu consecinţe dramatice.”, a declarat Emanuel Ungureanu, potrivit news.ro.

„Atunci când ajungi la spital, plătește!”

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a discutat și despre persoanele nevaccinate care se simt discriminate. Acesta a vorbit despre pacienții care nu sunt imunizați cu serul anti-Covid și ajung în stare gravă la spital. În cele din urmă, cei care au de suferit sunt oamenii cu boli cronice, a punctat el.

„Cei care se plâng de discriminare şi mă refer la cei nevaccinaţi sau cei care vorbesc despre vaccinare obligatorie ţin să le aduc aminte că la fel de discriminaţi sau mai grav discriminaţi sunt pacienţii cu boli cronice, pentru că în clipa în care o secţie de Terapie Intensivă se umple în proporţie de 70% cu pacienţi nevaccinaţi, cei care au nevoie de spital şi sunt vaccinaţi, dar sunt cu boli cronice brusc se trezesc discriminaţi de nevaccinaţii care refuză un tratament, din motive neînţelese, mă refer la vaccin (…).

Ce-ar fi să introducem în România plata serviciilor medicale pentru pacienţii nevaccinaţi, care refuză vaccinul? OK, vrei să fii liber, vrei să strigi că ai drepturi? Dacă refuzi vaccinul, atunci când ajungi la spital, plăteşte!

Nu vrei nici testare, nu vrei nici vaccinare, dar vrei să ocupi un loc în spital pentru un pacient cu altă boală foarte gravă şi care nu are de ales cum ai avut tu, îi iei patul, nici nu vrei să plăteşti, dar strigi libertate.”, a transmis deputatul USR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI