Tudor Gheorghe a făcut anunțul trist pentru fani. Când renunță la muzică (exclusiv)

Tudor Gheorghe a făcut anunțul trist pentru fani. Când renunță la muzică (exclusiv)
Ce anunt a facut Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe se bucură de revenirea publicului în sălile de spectacol. Artistul a reluat seria de reprezentații ale spectacolului „Tandru, senzual, uitat”, în care este acompaniat de Orchestra Concertino, dirijată de Marius Hristescu, cel care a realizat și orchestrarea melodiilor acestui spectacol.

Când va renunța Tudor Gheorghe la muzică

Tudor Gheorghe, care spune că menirea unui spectacol este aceea de a aduce liniște într-o perioadă marcată de frică, s-a exprimat și în ce privește timpul cât va mai sta pe scenă. Artistul în vârstă de 77 de ani susține că nu are o dată anume a momentului în care se va retrage din lumina reflectoarelor.

„Vine o asemenea zi pentru oricare dintre noi. Nu știu când va sosi acea zi pentru mine. Eu nu-mi fac asemenea calcule. Nu-mi spun nici ceva de genul: ‘Voi cânta până la 80 de ani. Sau 85 de ani! Sau 90! Nici pomeneală!’. Mi-am făcut o promisiune și am de gând să mă țin de ea.

Ce mi-am promis? Mi-am spus că atunci când genunchii îmi vor începe să tremure, atunci e semn că nu mai pot urca pe scenă. Atunci când o să-mi tremure glasul, atunci nu voi mai urca să cânt în fața spectatorilor. Nu voi fi penibil! Însă, pentru moment, am încă puterea necesară de a susține constant tipul de concert cu care fanii mei sunt deja obișnuiți!”, a spus Tudor Gheorghe, în exclusivitate pentru Impact.ro. 

Tudor Gheorghe este dispus să lase totul în seama divinității, întrucât susține că el nu știe ce poate urma. Cel mai recent spectacol al său, denumit „Tandru, senzual, uitat” s-a jucat deja la Botoșani, Bacău, Suceava, București, și vor urma destinații ca Arad, Iași etc.

„Mă gândesc la muzică și la colaboratori”

De altfel, Tudor Gheorghe, rapsodul din Bănie, are la activ peste 40 de spectacole de muzică și poezie, însă nu este dispus să se oprească aici.

„Am mereu pregătite în avans alte două sau trei spectacole, față de cel pe care îl promovez la un anume moment. Așa mi-am format stilul. Îmi aleg cu atenție poeziile, mă gândesc la muzică și la colaboratori. Apoi pun la punct toate detaliile. E rețeta mea personală, prin care rezist de ani buni!”, a mai spus Tudor Gheorghe pentru sursa menționată.

Amintim că Tudor Gheorghe a trecut și printr-un moment trist anul trecut, când și-a pierdut soția, la începutul anului trecut. Amintim că Georgeta Luchian Tudor, soția lui Tudor Gheorghe, s-a stins din viață la data de 26 ianuarie 2021, în urma infectării cu coronavirus.