Tudor Chirilă, scandal cu șoferii din București! Antrenorul de Vocea României a sesizat imediat Poliția. Reacție total neașteptată a autorităților

Tudor Chirilă, scandal cu șoferii din București! Antrenorul de Vocea României a sesizat imediat Poliția

Bucureștiul este, fără dar și poate, orașul mașinilor, în care ele se plimbă liniștite când și mai ales unde vor și stau unde le doresc…roțile. De aici și oful lui Tudor Chirilă, care se află în plin scandal cu câțiva șoferi care au blocat trotuarul și accesul la trecerea de pietoni. Antrenorul de la ”Vocea României” a sesizat imediat Poliția, iar reacția autorităților a fost total neașteptată.

Tudor Chirilă, scandal cu șoferii din București

Nu de mult eram avertizați de Gabriela Firea că nu va fi roată de mașină lăsată în drum. Mai clar, din 26 august se spunea că vor fi ridicate automobilele parcate în zone interzise din București. Pe atunci, platformele au fost pregătite să intre în acțiune chiar de la miezul nopții.

„Nu este o vanatoare a cetatenilor, a soferilor care isi lasa masinile la voia intamplarii. Este vorba de descurajarea prin decizii ferme si masuri obiective ale unor astfel de situatii. Se pot ridica masinile de pe pista de biciclete, nu de pe trotuar. Poate fi sanctionat cel care a parcat pe trotuar de catre politistii rutieri”, declara viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, înainte ca proiectul privind ridicarea mașinilor parcate neregulamentar să intre în vigoare.

”După ce am stat sa ascult un robot doua minute apelul meu a fost refuzat”

După ce noul regulament a intrat în vigoare, cât e Bucureștiul de mare și câte mașini încap în el, în primele două zile, numai 17 au fost ridicate. În data de 6 noiembrie, Tudor Chirilă s-a plâns de aceeași problemă: mașinile. Actorul a sunat la Poliția Locală Sector 1 pentru a raporta câteva mașini care au blocat trotuarul și accesul la trecerea de pietoni.

Pe lângă această neplăcere, Poliția a plusat. Artistul a povestit că după ce a ascultat un robot, preț de două minute, apelul lui a fost refuzat. Oamenii legii nu i-au răspuns la telefon, dar au fost mai prompți pe Facebook. „Bună ziua. Am direcționat echipaj pentru rezolvarea situației semnalate. Mulțumim”, a scris Poliția Locală Sector 1 în josul postării lui Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI