Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea României. Tudor Chirilă o aduce în prim plan pe Gabriela Duțulescu

Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea României. Tudor Chirilă o aduce în prim plan pe Gabriela Duțulescu
Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea României? Tudor Chrilă s-a hotărât să o aducă pe Gabriela Duțulescu

Vocea României a ajuns în unele din punctele culminante. Audițiile pe nevăzute s-au terminat deja de o săptămână, iar probele dificile abia acum îi așteaptă pe concurenți. Care sunt ajutoarele antrenorilor de anul acesta?

Cine sunt ajutoarele antrnorilor de la Vocea României?

Dacă e vineri…atunci să fie voce! Pro TV a dat startul de săptămâna trecută la probele de foc ale celor care au trecut de audițiile pe nevăzute. Acum, Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu și Tudor Chirilă se pregătesc de alegerile importante. Aceștia au nevoie de ajutor, așa că și-au chemat câțiva prieteni buni pentru a le putea decide membrilor echipei piesele cele mai bune care să-i aducă din ce în ce mai aproape de trofeul mult dorit. Smiley va colabora anul și anul acesta cu Alina Dincă, fostă concurentă la Vocea României. Arista a făcut parte din juriul show-ului Cântă acum cu mine și știe perfect emoțiile concurenților de pe scenă, așa că empatia și profesionalistum vor fi punctele cheie alături de care vine.

„Sunt foarte mândră de titlul de antrenor al vocilor României, mai ales că mi-au trecut prin mâini marii câştigători Ştefan Stan (42 de ani), Ana Munteanu (18 ani) şi Bogdan Ioan (28 de ani). Este o muncă frumoasă pe care o fac de nouă ani alături de Smiley. Să lucrezi cu oamenii e cel mai greu lucru din lume. Întâlneşti tot felul de caractere pe care trebuie să le înţelegi şi cărora trebuie să le fii nu doar profesor, ci şi psiholog”
Alina Dincă

Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea României de anul acesta?
Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea României de anul acesta?

Cine este ajutorul lui Tudor Chirilă?

Irina Rimes a ales-o pe Anișoara Balmuș pentru a-i fi alături în competiția de anul acesta. Ea este profesoară de canto și interpretă de muzică populară. Horia Brenciu este acompaniat în sezonul acesta de către cunoscuții Eduard Nicolae și Julie Mayaya. Pianistul și fosta concurentă de la Vocea îl vor susține pe Brenciu în alegerile potrivite pentru concurenții din echipa sa. Tudor Chirilă va fi ajutat de Gabriela Duțulescu, care lucrează deja cu antrenorul de 25 de ani.

„Lucrez cu Tudor de 25 de ani. În fiecare sezon, există câte o provocare – sunt diverse tipuri de voci pe care încerci să le faci să sune cum vrei tu, dar te confrunţi cu mici piedici: unii au studiat canto cu alte persoane şi au în scoarţă anumite reflexe, alţii sunt mai uşor de modelat. De aici vine frumuseţea acestui show!”
Gabriela Duțulescu (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI