Gabriela Firea, invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cei doi se judecă, însă, de câțiva ani

Gabriela Firea, invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cei doi se judecă, însă, de câțiva ani

Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a căsătorit. Cununia civilă a avut loc la un hotel de lux, iar invitați au fost numai unul și unul. În mod surprinzător, patronul FCSB a invitat-o chiar și pe Gabriela Firea cu care s-a judecat în instanță, la nunta fiicei sale, Teodora.

Gabriela Firea, invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali. Pentru ce a dat-o în judecată Becali pe Firea, primarul Capitalei

Gigi Becali a invitat-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei la nunta fiicei sale, Teodora
Gigi Becali a invitat-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei la nunta fiicei sale, Teodora

Patronul FCSB a nvitat-o pe Gabi Firea la nunta fiicei, la câteva zile după ce a chemat-o la tribunal. Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a dat-o în judecată pe Gabriela Firea pentru 680.000 de euro într-un litigiu care datează din 2010. Latifundiarul din Pipera este nașul de căsătorie al Gabrielei Firea, iar aceasta va ajunge în instanță în calitate de primar al Capitalei.

Tot scandalul a plecat de la despăgubirile datorate de Primăria Capitalei în urma exproprierii unui teren deținut de finanțatorul FCSB. Dosarul în care Gigi Becali a dat-o în judecată pe Gabriela Firea pentru 680.000 de euro a fost înregistrat în urmă cu patru zile, iar primul termen nu a fost încă stabilit.

„Litigiul are ca obiect contestarea despăgubirilor datorate reclamantului în urma exproprierii pentru cauza de utilitate publică a unui teren în suprafață de 1.733 metri pătrați. Valoarea despăgubirilor solicitate de reclamant este de 14.869.486 lei (2.000 EUR/mp). Instanța de fond a stabilit cuantumul despăgubirilor la 4.598.140 lei (595 EUR/mp). Instanța de apel a admis apelul Municipiului București și a stabilit valoarea despăgubirilor la 3.409.000 lei (446 EUR/mp) și cheltuieli de judecată în sarcina lui Becali George”, se arată un document.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul formulat de George Becali şi a trimis apelul spre rejudecare la Curtea de Apel București. Curtea de Apel Bucureşti a admis apelul şi a schimbat în parte sentința civilă nr. 1737/28.09.2012, în sensul că a stabilit cuantumul despăgubirilor la suma de 4.205.798,64 lei şi a obligat intimatul reclamant să plătească apelantei pârâte cheltuieli de judecată în sumă de 3.000 lei, reprezentând onorariu de expertiză. Primăria Municipiului Bucureşti a declarat recurs la Înalta Curte de Casație şi Justiţie, iar recursul a fost admis, decizia recurată fiind casată iar cauza trimisă spre rejudecare către Curtea de Apel Bucureşti”, se mai arată în document.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI