Tudor Chirilă, pus la zid de Radu Herjeu, membru CNA. Ce a putut spune despre juratul de la Vocea României

Tudor Chirilă, pus la zid de Radu Herjeu, membru CNA. Ce a putut spune despre juratul de la Vocea României
Tudor Chirilă, pus la zid de Radu Herjeu, membru CNA

Tudor Chirilă, juratul de la Vocea României a făcut un comentariu în cadrul show-ului despre rolul artei și despre testele PISA. Comentariile făcute de artist l-au deranjat pe Radu Herjeu, membru CNA, care nu a ezitat să-l pună la zid pe jurat. Ce a scris acesta pe Facebook despre Tudor Chirilă?

Radu Herjeu mesaj dur la adresa lui Tudor Chirilă: ”Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce”

Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului a reacționat pe pagina sa de Facebook la comentariile făcute de Tudor Chirilă la Vocea României despre artă și testele PISA.

Mesajul lui Radu Herjeu pentru juratul de la Vocea României. Sursă foto: Libertatea
Mesajul lui Radu Herjeu pentru juratul de la Vocea României. Sursă foto: Libertatea

„Aud c-a grăit iar cântăciosul fără voce, dând națiunii alte soluții salvatoare de a scăpa de ea însăși: „Dacă artiștii ar fi fost preocupați mai mult de muzica cu mesaj, poate nu ieșeam ultimii la testele PISA!””, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Iar asta nu e tot, membrul CNA nu s-a oprit aici, ci a continuat să-l ironizeze pe Tudor Chirilă folosindu-se chiar de versurile artistului, pe care le-a modificat pentru a-și exprima mai bine mesajul.

Postarea făcută de Radu Herjeu
Postarea făcută de Radu Herjeu

Declarațiile acide ale membrului CNA vin după ce vineri seară la Vocea României, show-ul transmis de PRO TV, Tudor Chirilă a spus că: „Dacă artiştii din ţara asta ar fi fost mai preocupaţi mai mult de muzică cu mesaj, poate nu ieşeam ultimii la testele PISA de Educaţie”.

În cadrul ediției de vineri de la Vocea României dintre cei 12 concurenți care au încercat să-i impresioneze pe telespectatori, dar și pe jurați cu vocea lor, doar 8 au trecut mai departe în galele Live. Astfel în echipa lui Smiley au mai rămas doar: Elena Ilie și Andi Țolea. Irina Rimes va merge mai departe cu Bogdan Dumitraș și cu Jamina Răsădean, iar tudor Chirilă cu Mădălina Lefter și Dragoș Moldovan. În echipa lui Horia Brenciu au mai rămas decât Adriana Simionescu și Elena Bozian.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI