Ei sunt părinții juraților de la Vocea României. Ce face mama Irinei Rimes prin culise

Ei sunt părinții juraților de la Vocea României. Ce face mama Irinei Rimes prin culise
Cum arată părinții juraților de la Vocea României

Nu doar concurenții de la ”Vocea României” au parte de sprijinul familiei, ci și jurații. Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă sunt vizitați deseori la filmări de către mamele și bunicile lor care vin pentru a-i susține, dar și pentru a le acorda o mână de ajutor atunci când au nevoie. Ce face mama Irinei Rimes prin culise?

Părinții juraților de la ”Vocea României” sunt mereu prezenți în culisele show-lui. Cum arată aceștia?

cine sunt părinții juraților de la Vocea României
cine sunt părinții juraților de la Vocea României

”Show-ul vocilor” de la PRO TV a trecut la următoarea etapă, și anume cea a edițiilor live. Așadar, ediția de pe data de 6 decembrie a fost una plină de suspans pentru cei 12 concurenți care s-au luptat pentru a-i convige pe telespectatori să-i voteze pentru a putea merge mai departe. Însă, emoțiile au fost la fel de mari și în rândul juraților, care deși sunt oameni în toată firea, au avut nevoie ca mamele lor să le fie alături.

Irina Rimes a avut-o alături pe mama sa, care se pare că este o nelipsită din culisele show-ului. Mai mult, nu doar Irina pare să fie încântată atunci când apare mama sa, dar și întreagă echipă PRO TV, deoarece aceasta nu vine niciodată cu mâna goală. Valentina Rimes a venit cu friptură, mămăligă și plăcinte, vineri seară, în prima ediție de live de la Vocea României.

Cum arată mama Irinei Rimes
Cum arată mama Irinei Rimes

”La filmările de la blinduri se striga «a venit mama Irinei cu plăcinte» şi toţi fugeau spre cabina Irinei. A venit de multe ori, inclusiv în octombrie la primul concert exclusiv online pe site-ul PRO TV, la care a participat Irina alături de mai mulţi artişti. Atunci ne-a adus bomboane de la Chişinău, au povestit surse din culisele emisiunii.

Mama și bunica lui Smiley îi sunt mereu aproape juratului de la Vocea României

Ioana Maria, mama lui Smiley, dar și bunica artistului vin de fiecare dată cân pot pentru a-l susține pe Smiley atât la ”Vocea României”, cât și la ”Românii au talent” sau la concertele pe care le susține prin țară. Recent, mama și bunica lui Smiley au participat la un concert susținut de artist în orașul său natal.

Mama și bunica lui Smiley
Mama și bunica lui Smiley

De asemenea, și Tudor Chirilă are parte de toată susținerea mamei sale care este actriță și regizoare. Iarina Daiman, în vârstă de 81 de ani, încearcă să ajungă ori de câte ori poate la Vocea României pentru a-și susține băiatul, însă atunci când nu poate îl urmărește de la televizor.

Mama lui Tudor Chirilă: Sursa foto: wowbiz
Mama lui Tudor Chirilă. Sursă foto: wowbiz

Singurul jurat al cărui părinți nu vin în culisele de la Vocea României pentru a-l susține este Horia Brenciu. Asta pentru că mama sa s-a stins din viață când juratul avea doar 11 ani.

Horia Brenciu nu este susținut de părinții săi la Vocea României
Horia Brenciu nu este susținut de părinții săi la Vocea României

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară.  E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe  mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI