Tudor Chirilă, imagine rară alături de tatăl său. Ce a dezvăluit juratul PRO TV, la 20 de ani de la moartea acestuia

Tudor Chirilă, imagine rară alături de tatăl său. Ce a dezvăluit juratul PRO TV, la 20 de ani de la moartea acestuia

Tudor Chirilă a postat un mesaj cât se poate de plin de semnificație, prin care a dorit să marcheze un moment foarte trist din viața sa. Mai exact, s-au împlinit 20 de ani de la moartea tatălui său, iar juratul de la PRO TV le-a arătat fanilor de pe Facebook și o imagine rară, în care apare alături de Ioan Chirilă.

Tudor Chirilă, imagine rară alături de tatăl său

Tatăl lui Tudor Chirilă a fost gazetar și scriitor și a murit pe data de 21 noiembrie 1999. Juratul de Vocea României a reușit să-și emoționeze fanii prin postarea sa de pe Facebook, pentru că a publicat câteva rânduri, prin care a marcat două decenii de la moartea părintelui său. Cei doi apar cu zâmbetul pe buze, fiind vorba despre o poză de pe vremea când cântărețul se afla în anii adolescenței. Totodată, vedeta de la PRO TV a ținut să-i mulțumească și jurnalistului Cătălin Tolontan, care a publicat un articol consistent în memoria lui Ioan Chirilă, cel care a reprezentat o voce importantă de la Gazeta Sporturilor.

 Tudor Chirilă, imagine rară alături de tatăl său. Ce a dezvăluit juratul PRO TV, la 20 de ani de la moartea acestuia
Tudor Chirilă a postat pe Facebook un mesaj emoționant despre tatăl său (sursă foto: tolo.ro)

”Astăzi se împlinesc douăzeci de ani de când a murit tata. Mi-ar fi mult mai ușor să scriu „taică-miu” sau „Ioan Chirilă” pentru că „tata” ține de o intimitate pe care nu sunt dispus să o încredințez unei lumi care ne învață să ne arătăm tot mai mult părțile intime (mai ales pe alea din ce numim suflet) până când ele devin zgură, mortar, ciment.

Dar pentru că am abandonat acum mulți ani lupta cu uitarea publică a tatei, luptă care s-a numit Premiile Ioan Chirilă, mi-am zis să aduc aminte cui îi mai arde de asta că a existat un om cu ale cărui povești citite pe furiș pe sub bănci a crescut o generație. Iar omul ăla care și-a ratat cariera de romancier ca să-și crească copiii este Ioan Chirilă. Iar celor care țin neapărat să mă înjure pentru orice vină consideră că oi avea în spațiul public, le adresez rugămintea să se abțină de la a murdări memoria unui tată doar ca să lovească în fi-su. Chiar dacă postarea asta poate fi un pretext minunat pentru ei”, a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI