Replici acide între jurații Vocea României! Momentul în care Chirilă a răbufnit și a aruncat cu sacoul în Brenciu

Replici acide între jurații Vocea României! Momentul în care Chirilă a răbufnit și a aruncat cu sacoul în Brenciu
Ediția din seara de vineri, pe 8 noiembrie, de la Vocea României, i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gura. Mai ales spre finele show-ului, pentru că a existat un moment de contre, între antrenori. Schimbul de replici nu a fost deloc neglijat de către cei de acasa, care urmăreau emisiunea muzicală de pe PRO TV.

Replici acide între jurații Vocea României!

Au existat replici acide între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, iar ironiile au ținut preț de câteva minute. Cei din sală, concurenții, dar și românii aflați în fața televizorului, au putut urmări scene uluitoare, oferite chiar de către cei doi antrenori. Supărat pe metoda lui Horia Brenciu de a-i prezenta pe cei din concurs, Tudor Chirilă a decis să grăbească lucrurile.
Horia Brenciu și Tudor Chirilă, contre la Vocea României
Horia Brenciu, ironizat la Vocea României
„Băi, sunt în joc destinele copiilor!”, a spus Brenciu. „Bine că te taie la montaj!”, a putut fi auzit Tudor Chirilă, cum îi spune lui Horia Brenciu, vineri seară, la Vocea României. La un moment dat, lucrurile au ieșit iarăși din tiparele pe care emisiunea și le-a propus pentru că solistul i-a pus sacoul în cap lui Brenciu.
Chiar dacă în spirit de glumă, momentul nu a fost unul gustat chiar de către toată lumea, mai ales nu de către Horia Brenciu. Însă, Tudor Chirilă a ținut să se explice, spunând că asta ar fi făcut dacă antrenorul era un canar și l-ar fi trimis la culcare. Se pare că juratul a stârnit asemenea reacții pentru că nu se mai oprea din vorbit.

„Doamne, dacă ni l-ai dat pe Horia Brenciu, bine că ne-ai dat și montajul! Cum era o lume cu Horia Brenciu și fără montaj?”, a mai comentat Chirilă. Juratul PRO TV a continuat cu gesturile ironice și s-a făcut că adoarme pe scena de la Vocea României. Mai mult, a arătat cum ar fi o lume fără Horia Brenciu și montaj. „Fără montaj la Vocea României, eram așa… Treziți-mă în octombrie!”, a spus Tudor.

„Dacă erai canar, îți făceam așa”, i-a spus Chirilă lui Brenciu și i-a acoperit fața cu sacoul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI