Pe cine va pune ștampila Tudor Chirilă la alegerile prezidențiale. Alegere surprinzătoare

Pe cine va pune ștampila Tudor Chirilă la alegerile prezidențiale. Alegere surprinzătoare
Tudor Chirilă: "Eu o să votez cu Iohannis. Nu m-am tâmpit"

Tudor Chirilă a dezvăluit cu cine va vota în turul doi al alegerilor prezidențiale. Cum era de așteptat, juratul de la Vocea României a anunțat că va pune ștampila pe Klaus Iohannis. Într-o intervenție live pe contul personal de Facebook, artistul a menționat motivele pentru care îl va vota pe candidatul PNL.

Tudor Chirilă: „Eu o să votez cu Iohannis. Nu m-am tâmpit”

„Eu o să votez cu Iohannis, era evidentă chestia asta. Că doar n-am stat doi ani de zile în stradă, la proteste, ca să votez acum cu Dăncilă. Nu m-am tâmpit. Nu pot să mă supăr atât de tare pe Iohannis, deşi merită, aşa încât să-l pedepsesc eu şi să nu-i dau votul. Că aşa citesc pe internet.

Au unii impresia că votul lor e din aur sau din cristale Swarowski şi n-o să-l dea lui Iohannis. Asta mi se pare contraproductiv. De fapt, nu-ţi dai ţie o şansă să poţi pretinde o schimbare. Deşi consider că a făcut foarte multe greşeli şi că nu a folosit funcţia prezidenţială aşa cum ar fi trebuit s-o folosească, o să votez cu Iohannis”, a declarat Tudor Chirilă.


Juratul de la Vocea României a mai spus că l-a dezamăgit faptul că șeful statului a refuzat să participe la o dezbatere alături de Viorica Dăncilă, dar supărarea nu este atât de mare încât să îl determine să nu meargă la vot sau să își anuleze opțiunea.

„Trec şi peste faptul că refuză să meargă la o dezbatere cu doamna Dăncilă. Cu toate astea, eu aleg să-mi aduc aminte de lucrurile bune. Eu aş fi mers la dezbaterea prezidenţială doar ca să-i pun Vioricăi Dăncilă o singură întrebare: Doamna Dăncilă, nu vă deranjează să vă prezentaţi în turul al doilea drept candidat al PSD în condiţiile în care nu stăpâniţi bine limba română? Vă pregătiţi să ieşiţi în lumea largă ca preşedinte al acestei ţări fără să stăpâniţi limba ţării dumneavoastră? Iar greşelile dumneavoastră sunt o sursă de meme-uri pe internet. Chiar aşa? Atât voiam”, a precizat Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI