Trupul lui Cornel Galeș, adus în țară. Dezvăluiri în premieră: ”Nu a murit pe 1 Decembrie și nu era la volan! A zburat prin panoramă!”

Trupul lui Cornel Galeș, adus în țară. Dezvăluiri în premieră

Trupul lui Cornel Galeș a fost adus în țară. Fiica Vivianei, fosta parteneră a acestuia, a lămurit mai multe aspecte cu privire la decesul bărbatului, dar și a aducerii sale în România.

Trupul lui Cornel Galeș a fost adus în țară

Cornel Galeș, fostul soț al interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete, a murit zilele trecute, într-un accident de mașină petrecut în Spania. Viviana, fosta iubită a bărbatului, s-a ocupat de tot ce e nevoie pentru repatrierea trupului neînsuflețit al acestuia. Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc în data de 12 decembrie. Deși datele par clare, există, încă, multe semne de întrebare.

Așadar, pentru a le lămuri, Alexandra, Sasha pentru cei apropiați, a acordat un interviu pentru WOWbiz. Tânăra a vorbit despre tot ce s-a petrecut în ziua accidentului până în momentul repatrierii lui. Alexandra a povestit că mama sa nu l-a văzut pe bărbat la morgă, nefiind rudă primară cu acesta, și că repatrierea se face prin firma de pompe funebre, Viviana neputând să intervină absolut deloc. Însă, la insistențele acesteia, l-a putut vedea câteva minute, după ce a fost descoperit și mai apoi îmbrăcat de firma de pompe funebre.

Trupul lui Cornel Galeș, adus în țară. Dezvăluiri în premieră: ”Nu a murit pe 1 Decembrie și nu era la volan! A zburat prin panoramă!”
Cornel Galeș, Viviana și fiica ei

„În niciun caz nu l-a văzut dezbrăcat sau alte asemenea bazaconii. Faţa lui era reconstruită, el era îmbrăcat în hainele în care urmează să fie înmormântat”, a povestit Alexandra pentru sursa menționată anterior.

”Nu a murit pe 1 Decembrie!”

Cât despre ziua fatidică, tânăra a povestit că Galeș nu se afla la volan, ci stătea în spate, pe mijloc, așa că, din cauza impactului, a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit. Mai mult, soțul Ilenei Ciuculete nu a murit în data de 1 decembrie, ci pe 30 noiembrie, în jurul orei 18:00, ora Spaniei.

„El nu era la volan, stătea în spate, pe mijloc și a zburat prin panoramă și nimeni altcineva nu a fost rănit, nu e vorba, așa cum a apărut în presă, de cineva care să fie în comă, sau altceva. (…) Pe data de 1 decembrie am aflat noi că a murit… Dar, de fapt, el a murit pe data de 30 noiembrie, pe la ora 18.00, ora Spaniei… El se reîntorcea de la restaurant când s-a produs accidentul, iar explicația pentru prezența lui pe Whatsapp din noaptea de 1 decembrie este una simplă. În momemntul în care Poliția a sunat suspectul, adică cel care conducea mașina li s-a răspuns că pe el nu îl interesează și că el nu poate să îi ajute cu detalii și că cel mai bine ar fi să caute polițiștii la el în agendă. Atunci polițiștii au intrat în agenda lui telefonică și prin mesajele lui, iar asta este singura explicație, e chiar una logică”, a completat Alexandra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI