Cornel Galeș va fi îngropat lângă Ileana Ciuculete. Ce le-a cerut prietenilor să-i pună lângă mormânt

Cornel Galeș va fi îngropat lângă Ileana Ciuculete. Ce le-a cerut prietenilor să-i pună lângă mormânt
Galeș, înmormântat lângă Ileana Ciuculete. Ce le-a spus prietenilor să-i pună lângă mormânt?

Cornel Galeș a murit fulgerător într-un accident de mașină produs în Spania, loc în care s-a retras după ce soția sa s-a stins din viață. Bărbatul urmează să fie adus în țară pentru a putea fi înmormântat. Când va fi slujba și ce detaliu le-a cerut prietenilor să se afle lângă mormântul său?

Cornel Galeș, îngropat lângă Ileana Ciuculete

Cornel Galeș s-a stins în urma unui accident rutier care s-a petrecut în Spania. Cu toate că s-a zvonit că fosta iubire, Viviana, nu dispune de suma uriașă pe care trebuie să o plătească pentru a-i aduce trupul neînsufelțit în țară, apropiații s-au apucat să facă pregătiri pentru momentul în care va fi dus pe ultimul drum. Mai mult decât atât, acesta a stabilit câteva detalii despre ultima zi cât încă era în viață.

”El a vrut, cu orice preț, să fie înmormântat lângă Ileana Ciuculete și, după ce va fi îngropat, să fie plantați brazii pe care el nu a reușit să îi ”prindă” la mormânt. Apoi, pentru parastas a lăsat, în discuțiile avute pe acest subiect, indicații clare”, a spus un amic de-al lui Cornel Galeș, pentru wowbiz.ro. Mai mult decât atât, Galeș a spus chair și ce urmează să se afle pe masă în ziua parastasului. „Nu știu dacă se va putea să îi îndeplinim dorința cu sarmale în foi de viță și salrmale în foi de varză și friptură. Este post, nu știu dacă se va obține derogare de la preot. Dacă nu, vom face un al doilea parastas, când se va termina postul”, a mai spus sursa citată.

Cornel Galeș a mărturisit unui prieten ce dorește să fe la parastasul său
Cornel Galeș a mărturisit unui prieten ce dorește să fe la parastasul său

Când va fi adus trupul neânsuflețit al lui Galeș în țară?

”Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie. În 12 decembrie vor avea loc funeraliile la Cimitirul Străulești 2. Aici va dormi somnul de veci alături de ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete! Dumnezeu să vă odihnească în pace”, a fost mesajul apropiaților săi, de pe o rețea de socializare.

Amintim că fostul soț al Ilenei Ciuculete este proprietar în acte pe locul de veci în care a fost înmormântată artista. În urmă cu doi ani, moment în care cântăreața de mzuică populară s-a stins din viață din cauza unei boli, Galeș a ales să-și pună numele și fotografia pe cruce lângă cea care i-a fost parteneră zeci de ani.