Ce au văzut martorii la fața locului, imediat după accidentul în care a murit Cornel Galeș

Martorii accidentului în care a murit Cornel Galeș au fost îngroziți

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre accidentul rutier produs în Spania, în care Cornel Galeș și-a pierdut viața. Unul dintre prietenii lui susține că a vorbit cu martorii de la locul accidentului, iar aceștia i-au spus că bărbatul, care nu purta centura de siguranță, a ieșit prin trapă și a murit pe loc, după ce capul i-a fost zdrobit.

Martorii accidentului în care a murit Cornel Galeș au fost îngroziți

„A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a mărturisit prietenul lui Cornel Galeș, care susține că a primit informațiile de la unul dintre martorii accidentului în care văduvul Ilenei Ciuculete și-a pierdut viața.

Cornel Galeș a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul din Valencia, unde medicii i-au reconstruit craniul, apoi l-au așezat într-un sicriu, iar prietenii au primit permisiunea de a se reculege la căpătâiul lui. În cele din urmă, sicriul a fost ridicat și dus la o firmă de pompe funebre.

Cine este Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș? Tânăra îl plânge neîncetat

„Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie. În 12 decembrie vor avea loc funeraliile la Cimitirul Străulești 2. Aici va dormi somnul de veci alături de ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete! Dumnezeu să vă odihnească în pace”, au scris prietenii lui Cornel Galeș pe o pagină de Facebook creată special pentru el.

Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în Spania, pe data de 30 noiembrie, în jurul orei 18:00. Vestea tragică a fost dată de nașa lui de cununie și confirmată ulterior de Viviana, femeia care i-a fost alături după ce Ileana Ciuculete a murit, în anul 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI