04 mart. 2023 | 18:56

Trucurile prin care atragi banii la birou. Ce să faci la locul de muncă

Diverse
Trucurile prin care atragi banii la birou. Ce să faci la locul de muncă
Știi care sunt trucurile prin care atragi banii la birou? Specialiștii Feng Shui au venit cu noi explicații. Cum să procedezi.

Cu toții ne dorim să avem parte de un loc de muncă prosper. Tu cunoști trucurile prin care atragi banii la birou? Specialiștii în filosofia Feng Shui au venit cu câteva sfaturi în legătură cu activitățile pe care trebuie să le respecți pentru a atrage abundența în viața ta. Iată ce secrete trebuie să aplici!

Trucurile prin care atragi banii la birou

Locul de muncă se numără printre principalele medii în care oamenii implică cea mai multă energie. Inclusiv din punct de vedere financiar. De aceea, este important să faci din biroul la care muncești un spațiu plin de bună dispoziție și bucurie, menținând negativismele cât mai departe posibil.

Fără îndoială, ai auzit cel puțin o dată până acum despre filosofia Feng Shui. Cu ajutorul principiilor pe care le promovează, oamenii își asigură armonia în viață, din multiple puncte de vedere. Specialiștii în aceste teorii au venit cu sfaturi privind modul în care trebuie să procedezi pentru a atrage abundența la locul de muncă.

În primul rând, să vorbim despre importanța menținerii curățeniei la locul de muncă. Specialiștii în filosofia Feng Shui spun că este esențial ca biroul la care lucrezi să fie ordonat. Hârtiile, pixurile și chiar listele de sarcini pe care să le bifezi trebuie să fie în armonie, pentru a ține departe problemele și disconfortul. Un astfel de mediu favorizează atracția de bogăție.

Culorile biroului la care lucrezi joacă un rol deosebit. Specialiștii în filosofia Feng Shui recomandă evitarea nuanțelor închise, pentru că acestea atrag după ele multe dificultăți. Roșu este o culoare pe care nu vrei să o ai la locul de muncă pe birou. Optează pentru tonuri deschise și asigură-te, totodată, că masa de lucru este luminată mereu.

Ce obiecte trebuie să pui pe masa unde lucrezi

Există unele obiecte la care poți apela pentru a atrage bogăția în viața ta. Unul dintre acestea este oglinda, care ajută la reflectarea energiei pozitive. Nu o poți așeza, însă, oriunde. Trebuie neapărat să o așezi în locul potrivit.

De exemplu, nu este bine să o pui într-o poziție în care ți-ai putea vedea fața reflectată, pentru că vei resimți mult stres. Așeaz-o, în schimb, cu fața spre un perete ce dă spre intrarea la locul de muncă.

Specialiștii în filosofia Feng Shui spun că, dacă vrei să atragi bani la locul de muncă și să te bucuri de o situație financiară prosperă, ar trebui să achiziționezi și câteva amulete norocoase. Poate fi vorba despre un elefant, de exemplu. În acest caz, asigură-te că are trompa întotdeauna ridicată.

Ce mai trebuie să faci ca să atragi banii. Alege un scaun de birou care să fie confortabil. Altfel, mediul în care lucrezi îți va aduce multe frustrări și foarte mult disconfort.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Lista numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro