15 oct. 2022 | 13:33

Ce trebuie să faci ca să atragi banii. Trucul cu tămâie dă imediat roade

Diverse
Ce trebuie să faci ca să atragi banii. Trucul cu tămâie dă imediat roade
Ce trebuie sa faci ca sa atragi banii. Trucul cu tamaie da imediat roade

Persoanele superstițioase și cei care cred în manifestarea unor anumite energii, având latura spirituală mai dezvoltată, se concentrează pe tot felul de ritualuri pentru a atrage banii, norocul și belșugul în locuințele lor. Ce trebuie să faci pentru a avea noroc pe parte financiară. Ce truc genial au dezvăluit internauții.

Cum atragi banii în casă folosind un truc genial cu tămâie

Cu toții ne dorim să nu cunoaștem grija zilei de mâine, din punct de vedere financiar. De aceea, recurgem la tot felul de trucuri pentru a încercă să economisim bani. Când nu mai putem pune bani deoparte, apelăm la altfel de trucuri.

Ritualurile pentru a atrage banii în casa ta sunt extrem de populare în mediul online, motiv pentru care internauții au dezvăluit un truc genial care te învață cum să prepari tămâia chiar la tine acasă.

În acest fel, vei putea îmbunătăți vibrațiile spațiului tău, folosindu-te de anumite ierburi parfumate ce se găsesc la tine în cămară sau în bucătărie. Ai nevoie doar de:

  • mușețel,
  • ceai verde,
  • levănțică,
  • dafin,
  • fir de bumbac,
  • foarfece,
  • o farfurie.

Așadar, cum trebuie să procedezi? Ei bine, pentru început, vei lua crenguțele ierburilor preferate și le legați cu o sfoară. Nu uita să înfășori sfoara bine de tot, până când nu se mișcă.

Apoi, trebuie să aprinzi tămâia și să o lași pe o farfurie. Ierburile aromatice se vor trece prin toate încăperile din casă. Acest ritual trebuie repetat de câteva ori pe săptămână.

Citește și Locul din casă unde trebuie să agăți plantele. Vei atrage prosperitatea în viața ta

Această tămâiere a căminului ajută la eliminarea energiilor negative din casă. De asemenea, te ajută să atragi bogăția, belșugul și bunăstarea. Cel mai important lucru este că te va conecta cu Universul pentru a căpăta anumite beneficii în favoarea ta.

Cum scapi de energii negative folosind cuarț și scorțișoară

Un alt ritual prin care poți să atragi mai mulți bani în viața ta este să respecți un ritual simplu cu scorțișoară și cuarț, potrivit tehnicilor Feng Shui, ce te ajută să cureți energiile din cămin.

Scorțișoara este un condiment extrem de popular, nu doar datorită faptului că dă un plus de savoare prăjiturilor, ci pentru că este renumit pentru calitățile sale purificatoare și protectoare.

Pe de altă parte, cuarțurile au proprietatea de a absorbi și canaliza energia în locul potrivit și te ajută să te conectezi la gândurile persoanei care efectuează ritualul.

Tot ce trebuie să faci este să pui trei pumni mici de scorțișoară sub formă de pudră într-un vas mic, peste care vei așeza cuarțul și un baton de scorțișoară aprins. Apoi, te așezi într-o poziție meditativă, după care îți vei transmite gândurile și dorințele către cuarț, în timp ce batonul de scorțișoară arde.

La finalul meditației, trebuie să stingi batonul de scorțișoară și să-l plimbi prin toate camerele, în cealaltă mână ținând farfuria cu scorțișoară măcinată și cuarțuri. Repetă, în timp ce mergi prin casă: „Această scorțișoară atrage prosperitatea în viața și în casa mea”.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Noroc fără precedent! Ce s-a întâmplat o femeie care câștigat 1 milion de dolari la loterie
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro